pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ελίζα Βόζεμπεργκ - Ευρωβουλευτής ΝΔ: «Οφείλει να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη» (Ηχητικό)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε δημοσίως την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού καταλογίζοντάς της την πολιτική ευθύνη για την υπόθεση Λιγνάδη.

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ευρωβουλευτής της ΝΔ και νομικός είναι η πρώτη από το κυβερνητικό στρατόπεδο που έθεσε δημοσίως ζήτημα παραίτησης της υπουργού Πολιτισμού.

Πρέπει να διευκολύνει τον πρωθυπουργό, διότι είναι ευθύνη της υπουργού η επιλογή των προσώπων, είτε ξεγελάστηκε, είτε εξαπατήθηκε είπε η  ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Δεν είναι ευθύνη του πρωθυπουργού, αλλά του εκάστοτε υπουργού η επιλογή προσώπων», τόνισε η ευρωβουλευτής, προσθέτοντας ότι ο πολιτισμός είναι η βιτρίνα της χώρας.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, διατύπωσε το αίτημα  για παραίτηση της Λίνας Μενδώνη σε συνέντευξή της στο ΘΕΜΑ 104,6 , σπάζοντας τη σιωπή των κυβερνητικών στελεχών που όλο αυτό το διάστημα με τις τρομακτικές αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση του Δημήτρη Λιγνάδη κατά ανηλίκων, σιωπούν.

Να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως κυβέρνηση και ΝΔ βράζουν από τους χειρισμούς του Μαξίμου και της Λίνας Μενδώνη και ήταν θέμα χρόνου να αρχίσουν και οι δημόσιες δηλώσεις για την αποπομπή της υπουργού Πολιτισμού.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας να πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Πολιτισμού με αίτημα την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη.

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Σαν σήμερα 16 Απριλίου

Σαν σήμερα 16 Απριλίου


Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου. Γεγονό…

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου