pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΚΑΦΕΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΕΡΜΗΣ»: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συκοφαντεί το σωματείο»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «ΕΡΜΗΣ» συνεδρίασε με θέμα την αποτίμηση των πρόσφατων εξελίξεων και την συνέχιση της δράσης του σωματείου.

Στα πλαίσια αυτά, εκτίμησε ότι το σωματείο διεκδίκησε δυναμικά την προστασία όλων των συναδέλφων, έθεσε επανειλημμένα τα αιτήματα, τοπικού και πανελλαδικού χαρακτήρα, ενώπιον κάθε αρμοδίου, επιδίωξε να ακουστεί η φωνή των συναδέλφων όσο πιο δυνατά γίνεται.

Το σωματείο μας διαμαρτυρήθηκε με οργή για τα αποτελέσματα του γνωστού πλέον προγράμματος ενισχύσεως της περιφέρειας, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας δεν περιλαμβάνεται στους επιχορηγούμενους. Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε δυναμικά μέτρα προστασίας για όλους.

Παρ’ όλα τα παραπάνω αδιαμφισβήτητα γεγονότα, το ΔΣ διαπίστωσε ότι υπάρχουν διάφοροι οι οποίοι προσπαθούν δημόσια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να σπιλώσουν την Διοίκηση του σωματείου ή ατομικά κάποια μέλη του ΔΣ. Επιχειρούν οι συγκεκριμένοι «καλοθελητές» να παρουσιάσουν την Διοίκηση του σωματείου ως παράνομα συναλλασσόμενη με την περιφερειακή αρχή με δήθεν αντάλλαγμα την σιωπή της απέναντι στο άδικο αποτέλεσμα.

Το ΔΣ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να συκοφαντεί το σωματείο, δεν θα επιτρέψει σε κανένα να προσβάλει την τιμή και την υπόληψη κάθε ενός μέλους της Διοίκησής του. Δεν θα ανεχτούμε καμία άλλη προσβολή, για αυτό οι (λίγοι σε κάθε περίπτωση) συκοφάντες καλό θα είναι να σωπάσουν.

Το ΔΣ θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα για να περιφρουρήσει τα συμφέροντα των μελών του σωματείου.

 

Κοζάνη 04/03/2021 Με τιμή, το ΔΣ

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…