pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Επίσκεψη της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας Π. Πέρκα και αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την Πέμπτη 08/04/2021, η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ κ. Π. Πέρκα, συνοδευόμενη από τον Συντονιστή

της Νομ. Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αβ. Θεοδωρίδη και τον Συντονιστή της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αμυνταίου Β. Τσαούσογλου, επισκέφτηκε το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου, όπου συνάντησε τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Χ. Παπούλκα και το προσωπικό του Κέντρου.

Η Βουλευτής ενημερώθηκε ενδελεχώς για την μέχρι τώρα πορεία της λειτουργίας του Κέντρου, για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί αφού μάλιστα είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του και συζήτησε με το εξειδικευμένο προσωπικό το πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξής του.

Η κ. Πέρκα, αφού έδωσε τα συγχαρητήριά της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΕΦΙΑΠ για το πολύ σημαντικό λειτούργημα που ασκούν, σημείωσε πως θα συνεχίσει από τη μεριά της να ασκεί δριμύ κοινοβουλευτικό έλεγχο και να αναδεικνύει τα ζητήματα που προκύπτουν για την περιοχή, ώστε το ΚΕΦΙΑΠ να παραμείνει φάρος στον υγειονομικό χάρτη της αποκατάστασης και να αναδειχθεί ως το σημαντικότερο Δημόσιο Κέντρο Αποκατάστασης της βόρειας Ελλάδας. Τόνισε μάλιστα, ότι η πανδημική κρίση αποτελεί περίτρανη απόδειξη πως το δημόσιο σύστημα υγείας δίνει ασφάλεια και σιγουριά στους πολίτες.

Παράλληλα χαρακτήρισε ως αναγκαία και δεδομένη από πλευράς της την στήριξη του ΚΕΦΙΑΠ. Είναι ένας φορέας που με όλο τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και με την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλους τους τομείς του μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο την περιοχή ενισχύοντας το υγειονομικό προφίλ της και είναι βέβαιο πως αυτό δεν επιτυγχάνεται με σχέδια ιδιωτικοποίησης και ΣΔΙΤ.

Τέλος, ζήτησε να μεταφερθούν οι θερμές ευχές της προς τους περιθαλπόμενους/ες και σε όλο το προσωπικό, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή της στο έργο τους.

Η Βουλευτής Φλώρινας

Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα

Δημοφιλή Νέα

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Σαν σήμερα 16 Απριλίου

Σαν σήμερα 16 Απριλίου


Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου. Γεγονό…

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου
Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)