pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Κώστας Καταραχιάς: «Έπαιζαν σκάκι με τις ζωές των ανθρώπων» (Ηχητικό)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η επιτροπή κρίσεων μόνιμων διορισμών ΕΣΥ, ενέκρινε τον διορισμό του στο «Έλενα Βενιζέλου», κατατάσσοντάς τον πρώτο μεταξύ των αιτούντων.

«Αποδεικνύεται ότι ο λόγος μετακίνησής μου από το νοσοκομείο ‘Άγιος Σάββας’ δεν είχε να κάνει με την ιατρική μου επάρκεια, αλλά με την συνδικαλιστική μου δράση» είπε Στο Κόκκινο και την Τζούλυ Τσίγκα ο ακτινολόγος Κώστας Καταραχιάς, επί 10 χρόνια πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο, μετά την απόφαση μόνιμου διορισμού του στο «Έλενα Βενιζέλου» από την επιτροπή κρίσεων μόνιμων διορισμών ΕΣΥ, στην αξιολόγηση της οποίας βγήκε πρώτος μεταξύ των αιτούντων.

«Πρόκειται για μερική δικαίωση, αλλά δεν έχει τελειώσει το θέμα γιατί αποδεικνύεται η εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης που εν μέσω πανδημίας θέλησαν να στερήσουν από τους ασθενείς έναν γιατρό» τόνισε, χαρακτηρίζοντας την απόφαση της επιτροπής «απάντηση και στους ισχυρισμούς Κοντοζαμάνη ότι διαδίδω ψευδείς ειδήσεις, απαντώντας σε ερώτηση του Ανδρέα Ξανθού».

Θυμίζει πως μετακινήθηκε από το νοσοκομείο «εκδικητικά σε ΜΕΘ του ΣΩΤΗΡΙΑ και δεν ανανεώθηκε η σύμβαση παρά το έγγραφο της Διευθύντριας της ΜΕΘ που έλεγε πως είναι πολύτιμη η δουλειά μου, με 12 υπερηχογραφήματα την ημέρα σε διασωληνωμένους ασθενείς».

«Είναι σαν να έπαιζαν σκάκι με τις ζωές των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας ότι διεκδικεί την επαναφορά του στον Άγιο Σάββα, καθώς είναι άνεργος, μέχρι να οριστικοποιηθεί ο διορισμός του».

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Νατάσα Κεφαλοπούλου:
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου
«Εργατικά ατυχήματα(;) και δυστυχήματα(;)»