pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ζητήματα επιβίωσης των αγροτών του χωριού θέτει η Τ.Κ. Μεσοβούνου και ο πρόεδρος Παύλος Παραστατίδης με αφορμή τις τιμές πώλησης των μήλων της φετινής χρονιάς. "Απαιτούμε άμεση ανταπόκριση των κρατικών φορέων"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα

Η Κοινότητα Μεσοβούνου βλέποντας την επικρατούσα κατάσταση κατά την συγκομιδή των μήλων και την τιμή εκκίνησης

της παραγωγής από 0,20-0,30 ευρώ το κιλό, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια των παραγωγών και τον προβληματισμό σχετικά με την επιβίωση τούς, καθώς τα έξοδα των αγροτικών δραστηριοτήτων διπλασιάστηκαν και οι αγρότες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

Απαιτούμε την άμεση ανταπόκριση των κρατικών φορέων, ώστε οι αγρότες να σταθούν στα πόδια τούς καθώς είναι η κινητήρια δύναμη της οικονομίας της περιοχής μας, αλλά και της Εθνικής Οικονομίας.

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοβούνου

Παύλος Παραστατίδης

 

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ - ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟΒΟΥΝΟΥ

ΤΗΛ. 2463091609. ΜΕΣΌΒΟΥΝΟ 22/9/22

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας