pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Μίλτος Τεντόγλου: Στην τελική τριάδα για κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στο top-3 των αθλητών της Ευρώπης βρίσκεται ο 24χρονος άλτης του μήκους για το έτος 2022 - Αναλυτικά η λίστα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ο οποίος φέτος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν έχοντας σταθερά άλματα πάνω από τα 8,30 μ., ενώ σε δύο σπουδαίους αγώνες, το Παγκόσμιο κλειστού και το Ευρωπαϊκό ανοιχτού ολοκλήρωσε με επίδοση πάνω από τα 8,50 μέτρα, βρίσκεται στους τρεις φιναλίστ και διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης για το 2022.

Όπως γνωστοποίησε η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου στην τελική τριάδα των Ανδρών βρίσκεται ο Έλληνας άλτης του μήκους μαζί με τον Σουηδό Μόντο Ντουπλάντις (επί κοντώ) και τον Νορβηγό Γιάκομπ Ινγκεμπρίτσεν (1.500 μ./5.000 μ.).

Ο Τεντόγλου με την εξαιρετική του εμφάνιση το 2022, αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου στον κλειστό στίβο στο Βελιγράδι, κατέκτησε τη 2η θέση στο παγκόσμιο ανοιχτού στο Γιουτζίν ενώ στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στον ανοιχτό στίβο στο Μόναχο, με την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 8.53μ. και νίκησε στο Diamond League.

Η ανακοίνωση για τον κορυφαίο αθλητή της Ευρώπης θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου, στο Γκαλά της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο Ταλίν της Εσθονίας.

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στην Πτολεμαΐδα, με δυο ΜΕΘ σε κατάρρευση
Εορδαϊκή Δύναμη Πτολεμαΐδας: Με οκτώ αθλητές μας η συμμετοχή στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, στην Θεσσαλονίκη