pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γ' Εθνική Μπάσκετ: Πήρε το «ντέρμπι» της πρεμιέρας η Καστοριά κόντρα στον «πρωτάρη» Εθνικό Κοζάνης (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Νικηφόρα «πρεμιέρα» έκανε η ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς κόντρα στον Εθνικό Κοζάνης, κερδίζοντας δύσκολα με σκορ 55-60.

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας των Ανδρών, στο  ΔΑΚ Κοζάνης.

 

 

Η αναμέτρηση είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα, αφού στα πρώτα δύο δεκάλεπτα η ομάδα της Καστοριάς ήταν καλύτερη μέσα στο παρκέ, παίρνοντας προβάδισμα δεκατεσσάρων πόντων (20-34) στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα στους γηπεδούχους.

Στο τρίτο και τέταρτο δεκάωρο όμως, είδαμε ένα διαφορετικό ματς, αφού από τη μία η  ομάδα του Εθνικού Κοζάνης έβγαλε πάθος και δύναμη, κάτι που της  έλειψε στο πρώτο μέρος, μειώνοντας και ισοφαρίζοντας τους φιλοξενούμενους, μετατρέποντας το παιχνίδι σε «ντέρμπι», στα τελευταία λεπτά.

Από την άλλη, η Καστοριά «έχασε» το μυαλό της στην επανάληψη, παίρνοντας όμως τη νίκη στο τέλος, κυρίως με καθοριστικές άμυνες.

Να τονίσουμε πως ο Εθνικός Κοζάνης είναι η «σταχτοπούτα» της κατηγορίας, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του, συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ο προπονητής, Στέργιος Καλομενίδης, σίγουρα κρατάει την αντίδραση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας όμως πολλή δουλειά μπροστά του, για να διορθώσει τα «κακώς κείμενα».

Από την πλευρά της Καστοριάς, ο κύριος Καραταγλίδης, στηρίζεται σε μία νεανική ομάδα, αφού αυτό είναι και το πρότζεκτ από την περσινή σεζόν. Έμεινε σίγουρα ικανοποιημένος στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως στο δεύτερο, αφού είδε την ομάδα του να χάνει την συγκέντρωσή της.

Από την Καστοριά ξεχώρισε ο Παπαμαργαρίτης με 17 πόντους, για να ακολουθήσει ο Τερσενίδης με 14, ενώ από τον Εθνικός Κοζάνης, από 16 πόντους πέτυχαν οι Παπαδόπουλος και Τοπάλι.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Εθνικός Κοζάνης θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αναμέτρηση τον  ΓΑΣ Μελίκης, ενώ η Καστοριά, θα φιλοξενήσει στο κλειστό «Δημήτρης Διαμαντίδης», την Αλεξάνδρεια.

Δεκάλεπτα: 12-18, 20-34, 37-48, 55-60

Εθνικός Κοζάνης: (Καλομενίδης) Μπίκας, Ματούλας, Μπλιούμης 2, Σούπουρας 12(2), Καπενής, Γιαμούζης 2, Παπαδόπουλος 16, Τοπάλι 16(1), Μακρίδης 6, Γκουτζιομήτρος, Πάπιστας 1.

Α.Σ. Καστοριά: (Καραταγλίδης) Παπαμαργαρίτης 17(1), Παντελίδης 6, Παπαγεωργίου, Δαραβίγκας 3, Κορομπίλιας, Δημητρόπουλος 3(1), Τερσενίδης 14(1), Μπέγας 6(2), Κέδρος, Πιπερόπουλος, Καλαϊτζίδης 9, Ιατρόπουλος 2.

Διαιτητές: Παπαθανασίου, Κασούμης

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ:

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στην Πτολεμαΐδα, με δυο ΜΕΘ σε κατάρρευση
Εορδαϊκή Δύναμη Πτολεμαΐδας: Με οκτώ αθλητές μας η συμμετοχή στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, στην Θεσσαλονίκη