pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Νεανίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.: Ηρακλής Κοζάνης - Απόλλων Πτολεμαΐδας 55-40 (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα ΠΗΓΗ: ΓΑΣ Απολλων Πτολεμαιδας | Πρώτος φετινός αγώνας των νεανίδων, με τον καλύτερο σήμερα ΗΡΑΚΛΗ να κερδίσει δίκαια και καθαρά 55-40.

Τα προβλήματα για την ομάδα μας ξεκίνησαν από νωρίς, με τον ΗΡΑΚΛΗ να προηγείται 7-2, και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να αντιδρά με ένα  επιμέρους 2-11, φτάνοντας στο 9-13 με το ξεκίνημα του Β' δεκάλεπτου.

Από εκεί και πέρα επικράτησαν για την ομάδα μας αφενός άσχημες  επιλογές στην επίθεση και μια πολύ κακή ημέρα στο περιφερειακό σουτ και την γραμμή των βολών, αφετέρου δε μια άνευρη άμυνα που δεν δυσκόλεψε όσο έπρεπε τον αντίπαλο και δεν μας επέτρεψε να πάμε σε εύκολα καλάθια.

 Μια άσχημη συνολικά εικόνα, που θα φροντίσουμε να ανατρέψουμε στην συνέχεια με σκληρή δουλειά και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.                

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-11, 22-15, 39-30, 55-40.                                

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Χ. ΤΟΠΑΛΗΣ): Ε. Ντονα, Ι-Μ Σακκιτα,  Ζηντζιοβα , Μ. Σαρρή, Φ. Γεωργακα, Φ. Γκούμα, Παπαζήση, Χ. Παρασκευά,  Δ. Ζηντζιοβα , Α. Σταμκοπουλου,  Μυλωνά, Β. Τοπαλη  

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (Ε. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ): Μ-Ο Σπυριαδου, Α. Διπλαρη, Φ. Καρακατσάνη, Λ. Κούκη, Α. Μάνου, Α. Α. Σαρβανη, Αικ. Τσιτσικα, Σ. Τσιφτσακη, Μ. Βλαδικα, Ε. Σπυριαδου,  Α. Παπαδημητρίου, Α. Αμπαρτζη

 

ΠΗΓΗ: ΓΑΣ Απολλων Πτολεμαιδας

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στην Πτολεμαΐδα, με δυο ΜΕΘ σε κατάρρευση
Εορδαϊκή Δύναμη Πτολεμαΐδας: Με οκτώ αθλητές μας η συμμετοχή στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, στην Θεσσαλονίκη