pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Πετρέλαιο κίνησης: «Προσπέρασε» την αμόλυβδη - Πάνω από 2 ευρώ η τιμή του

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Οι επιπτώσεις στις τιμές των προϊόντων θα είναι βαρύτατες. Η απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει η επιδότηση στοιχίζει πολύ ακριβά» τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Πορεία χωρίς φρένο ακολουθεί το πετρέλαιο κίνησης, που μόλις ένα 10ημερο μετά το τέλος της επιδότησης των 15 λεπτών στην αντλία έχει φτάσει και έχει ξεπεράσει σε πολλές περιπτώσεις την τιμή της αμόλυβδης.

Χαρακτηριστικές είναι οι τιμές που βρίσκει κανείς στο Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης. Μέσα στο κέντρο της Αθήνας, η τιμή του πετρελαίου κίνησης έχει φτάσει τα 2,279 ευρώ, στην Ανατολική Αττική τα 2,287, στη Θεσσαλονίκη τα 2,268 και στην Αχαΐα τα 2,270 ευρώ.

Στις Κυκλάδες, η τιμή του πετρελαίου κίνησης ξεκινά μια ανάσα πριν τα 2 ευρώ, στο 1,910 και φτάνει στην Αντίπαρο τα 2,370 και στη Μύκονο τα 2,400 ευρώ.

Στη Ζάκυνθο το πετρέλαιο κίνησης φτάνει μέχρι και τα 2,249 ευρώ, στην Κέρκυρα τα 2,235, στο Ηράκλειο τα 2,313 και στα Χανιά 2,269. Στη Χίο η τιμή του αγγίζει και τα 2,055 ευρώ, στη Λήμνο τα 2,250 και στην Ικαρία τα 2,399 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης από τις 6/10, η μέση τιμή του πετρελαίου κίνησης στη χώρα ανέρχεται στα 1,961 ευρώ το λίτρο, ενώ της αμόλυβδης βενζίνης στα 1,994 ευρώ το λίτρο. Ωστόσο, μέρα με την ημέρα οι οδηγοί βλέπουν με τρόμο το ράλι τιμών.

Αλέξης Χαρίτσης: «Η απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει η επιδότηση στοιχίζει πολύ ακριβά»

«Το πετρέλαιο κίνησης ξεπέρασε σήμερα τα 2Euro/lt και είναι πλέον πιο ακριβό και από την αμόλυβδη», σημειώνει ο τομεάρχης Επενδύσεων και Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Αλ. Χαρίτσης αναφέρει ότι «οι επιπτώσεις στις τιμές των προϊόντων θα είναι βαρύτατες» και τονίζει πως «η απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει η επιδότηση στοιχίζει πολύ ακριβά».

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)