pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Παιδοβιαστές: Εξοργιστικές απολογίες - «Η 12χρονη με προκαλούσε και με πίεζε να βρισκόμαστε»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη» είπε ο Ηλίας Μίχος - «Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε» υποστήριξε ο Γιάννης Σοφιανίδης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις προκλητικές απολογίες του Ηλία Μίχου και του Γιάννη Σοφιανίδη έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οι δύο κατηγορούμενοι παιδοβιαστές για τη φρικτή υπόθεση σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό αποδίδουν ευθύνες στο παιδί.

Ο Ηλίας Μίχος υποστήριξε ενώπιον της 33ης ανακρίτριας πως «ό,τι γινόταν ήταν με την συναίνεση του κοριτσιού».

Προέβαλε, ακόμη τον ισχυρισμό ότι η μητέρα της γνώριζε τι συνέβαινε με την 12χρονη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είπε «πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε... Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει "Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά"».

Ομολόγησε επίσης ότι από το Μάιο έως τον Αύγουστο «είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη» καθώς «εκείνη μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω "στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει γιατί τσακωνόταν μαζί της". Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη... Είχα δώσει 300 ευρώ στη μητέρα γιατί είχε οικονομικά προβλήματα».

Προκλητικός ήταν και ο 42χρονος στην απολογία του, ο οποίος επιχείρησε να πετάξει τις ευθύνες πάνω στην ίδια την 12χρονη.

Ο Γιάννης Σοφιανίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στην ανακρίτρια «η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενό μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές».

Στο πλευρό της μητέρα τα παιδιά

Στο μεταξύ σύμφωνα με όσα είπαν νωρίτερα οι συνήγοροι υπεράσπισης της μητέρας, όλα τα παιδιά βρίσκονται στο πλευρό της και αγωνιούν για την τύχη της, καθώς προς το παρόν παραμένει κρατούμενη. Τα πέντε ανήλικα παιδιά, μαζί με την 12χρονη, παραμένουν στο νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να εξεταστούν από παιδοψυχολόγους και να έχουν την απαραίτητη στήριξη.

Η 12χρονη αναμένεται να προχωρήσει την Παρασκευή σε συμπληρωματική κατάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να πάνε αστυνομικοί στο νοσοκομείο. Τα δύο ενήλικα παιδιά της οικογένειας ζουν με τη γιαγιά τους. 

Η 37χρονη θα απολογηθεί τη Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι, για μαστροπεία, αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος.

Μεταξύ άλλων θα επικαλεστεί μηνύματα που είχε στείλει στον 53χρονο παιδοβιαστή, από το οποία -κατά την ίδια- προκύπτει ότι δεν γνώριζε τίποτα από όσα έχουν γίνει γνωστά και πως όταν τα έμαθε έπεσε από τα σύννεφα.

Φέρεται να του γράφει: «με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…»

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας