pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Κώστας Αρβανίτης: "Ο Αλέξανδρος πίστευε το όνειρο, όχι τη διαχείριση" (Ηχητικό)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Είχε αγάπη για τους ανθρώπους, είχε μάθει να έχει αντιπάλους όχι εχθρούς».

«Είναι ο ήρωάς μας. Πολύ γήινος και πολύ ξεχωριστός.

 

Ένα διαμάντι». Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστας Αρβανίτης, πολύ φορτισμένος, λίγες ώρες μετά τον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαϊδη μίλησε Στο Κόκκινο και στους Γιάννη Ανδρουλιδάκη και Τζούλυ Τσίγκα.

«"Κολλήσαμε" στην δύσκολη μάχη των ευρωεκλογών. Πήγαμε μαζί σε δύσκολες περιοχές, Κατερίνη, Πτολεμαϊδα όπου είχαμε αντισυγκεντρώσεις φασιστών. Ο Αλέξανδρος δεν δίστασε καθόλου», θυμάται για το ξεκίνημα της φιλίας τους.

«Είχε τόση ευγένεια, ήταν πολύ αγαπητός. Και πίστευε το όνειρο, όχι την διαχείριση. Είχε μάθει να έχει αντιπάλους, όχι εχθρούς» λέει, σχολιάζοντας και την πανελλήνια συγκίνηση που έχει προκαλέσει ο χαμός του.

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)