pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σεπόλια: Μαζική πορεία για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης - Ένταση με χημικά από την αστυνομία (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα στα Σεπόλια για να διαμαρτυρηθεί και να σταθεί στο πλάι της 12χρονης, στο πλάι όλων των παιδιών που κακοποιούνται.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, κάτοικοι, σωματεία και συλλογικότητες διαδήλωσαν στους δρόμους και τις γειτονιές του Κολωνού.

«Ούτε στον Κολωνό, Ούτε και πουθενά, Κάτω τα χέρια από τα παιδιά», ήταν το σύνθημα ενώ στο πανό της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα έγραφε «Η γειτονιά να γίνει αγκαλιά αλληλεγγύης».

«Καμία ανοχή στους βιαστές», «έχετε λεφτά, έχουμε φωνή, όχι στη συγκάλυψη του κάθε βιαστή», φώναξαν μεταξύ άλλων οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες.
Η πορεία των συγκεντρωμένων έφτασε έξω από το κατάστημα του 53χρονου.

Εκεί σημειώθηκε ένταση, με την αστυνομία να προχωρά σε ρίψη χημικών.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών, ενώ από την αστυνομία αναφέρουν ότι οι άνδρες της προχώρησαν σε «περιορισμένη χρήση» αφού ορισμένα  άτομα προκάλεσαν φθορές σε ένα βαν -πιθανώς να ανήκει στον 53χρονο- και αποχωρώντας πέταξαν αντικείμενα προς το μέρος τους.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)