pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης: Αυτή είναι η αλήθεια για την παιδιατρική Κλινική του "Μαμάτσειου". Κίνδυνος λόγω υποστελέχωσης και σε άλλες κλινικές των νοσοκομείων της περιοχής" (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΥΓΕΙΑ... ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» !

Για τεράστια προβλήματα λόγω υποστελέχωσης στα δημόσια νοσοκομεία της περιοχής μας, μίλησε στο www.kozani.tv ο πρόεδρος

της "Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Δυτικής Μακεδονίας, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης, δίνοντας αναλυτικά τους αριθμούς των κενών οργανικών θέσεων σε κάθε νοσοκομείο. Μεγάλοι οι κίνδυνοι για τους πολίτες από τα μακροχρόνια προβλήματα και τις ελλείψεις γιατρών, απαρχαιωμένο το οργανόγραμμα που ακολουθούν οι υγειονομικές μονάδες.

Ο πρόεδρος της ΕΙΝΔΥΜ μίλησε αναλυτικά και για το μεγάλο πρόβλημα της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου της Κοζάνης, αλλά και για σοβαρά προβλήματα σε άλλες κλινικές, ενώ τόνισε στη συζήτηση ότι "στόχος της κυβέρνησης να γίνουν πράξη τα σχέδια ιδιωτικοποίησης των νοσοκομείων. "Λαγός" η μελέτη του δήμου Κοζάνης. Η "μελέτη Μαλούτα" χρυσώνει το χάπι των ΣΔΙΤ, δεν μιλάει μόνο για το κτιριακό αλλά αναφέρει αναλυτικά τη λειτουργία της μονάδας".

Δείτε τώρα την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης στον Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη στο www.kozani.tv 

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)