pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ν. Λύτρας: Αστυνομικοί σύχναζαν στου 53χρονου, δύο εμπλέκονται στην υπόθεση

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας επικαλείται πληροφορίες για δύο αστυνομικούς στο κύκλωμα παιδοβιαστών.

Χωρίς τέλος η φρίκη για την 12χρονη μαθήτρια θύμα συστηματικού βιασμού και μαστροπείας, η οποία θα κληθεί να καταθέσει και για τέταρτη φορά λόγω νέων στοιχείων για το κύκλωμα παιδοβιαστών.

Μέσα μόνο στο τελευταίο τετράμηνο έχουν εντοπιστεί δεκάδες προφίλ του παιδιού στο blindchat.gr και εκατοντάδες προφίλ ανδρών, που επικοινώνησαν μαζί του και έλαβαν φωτογραφίες του. Μετά τον 26χρονο αστυνομικό της ΓΑΔΑ, που βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών, ο συνήγορος της 37χρονης μητέρας επικαλείται πληροφορίες και για δεύτερο αστυνομικό, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Μιλώντας το πρωί στον ANT1 ο Νίκος Λύτρας ανέφερε πως η εντολέας του τού μετέφερε πως στο κατάστημα του Ηλία Μίχου σύχναζαν εν ενεργεία και μη αστυνομικοί. Και επανέλαβε αυτό που είχε γίνει γνωστό από την αρχή της καταγγελίας, ότι αυτή δεν έγινε δεκτή την πρώτη φορά από το Α.Τ. Κολωνού, όπου η γυναίκα  περίμενε 2,5 ώρες και της είπαν να πάει την επόμενη ημέρα οπότε την παρέπεμψαν στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που ζήτησε η μητέρα από την πρώην σύζυγο του 53χρονου υποστήριξε πως «θα ήταν παράξενο αν δεν είχε γίνει καταγγελία, αλλά πρώτα έγινε η καταγγελία και μετά πήρε χρήματα από την σύζυγο του 53χρονου και σε κάθε περίπτωση τα ποσά αυτά δεν σχετίζονται με την κατηγορία της μαστροπείας».

Τέλος, χαρακτήρισε λάθος την προφυλάκιση της 37χρονης κάνοντας λόγο για «βιαστική και τελείως λανθασμένη τακτική απέναντι στην μητέρα. Η προσωρινή κράτηση αυτή έχει να κάνει και με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί».

Στο μεταξύ συνεχίζεται η πολλαπλή κακοποίηση του παιδιού τόσο από την τακτική των αρχών όσο και από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, όπου δημοσιογράφοι και ειδικοί αναπαράγουν λεπτομέρειες της υπόθεσης και κάνουν καθημερινά εικασίες.

Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και δικαστηριακή ψυχολόγος, Χριστίνα Αντωνοπούλου, επέκρινε με δηλώσεις της στην ίδια εκπομπή το γεγονός ότι το παιδί βρίσκεται επίκεντρο της όλης υπόθεσης και έκανε λόγο για απαράδεκτα γεγονότα.

Καταδίκασε τη μη εφαρμογή για μία και μοναδική οπτικοακουστική περιγραφή των περιστατικών από το θύμα με αποτέλεσμα αυτό να γίνει  ένας «πολυτραυματίας σεξουαλικής κακοποίησης μέσα από τη διαδικασία ανάκρισης». «Κάκιστα προσπαθούν να ενώσουν τη δικογραφία μέσα από τον εξευτελισμό του παιδιού για άλλη μία φορά» πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: www.efsyn.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στην Πτολεμαΐδα, με δυο ΜΕΘ σε κατάρρευση
Εορδαϊκή Δύναμη Πτολεμαΐδας: Με οκτώ αθλητές μας η συμμετοχή στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, στην Θεσσαλονίκη