pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Διαιτητών Ε.Π.Σ. Κοζάνης με Μέλη της Ένωσης και παράγοντες των ομάδων με αρκετές στιγμές έντασης - Τι συζητήθηκε και που κατέληξαν (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το βράδυ της Δευτέρας (24-10-22) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κοζάνης, συνάντηση μεταξύ των Διαιτητών και Μελών

της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, για να συζητηθούν τα προβλήματα που «ταλανίζουν» τον χώρο της διαιτησίας, με το μείζον θέμα να είναι πως δεν υπάρχουν αρκετοί διαιτητές, για να καλύψουν όλα τα παιχνίδια.

Το www.top-sport.gr ήταν εκεί και έχει το ρεπορτάζ.

Στην συνάντηση, παραβρέθηκε και ο αρχιδιατητής της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, κύριος Κώστας Πανυτίδης, ενώ έδωσαν το παρόν και παράγοντες από ομάδες. Επίσης  εκεί ήταν και βετεράνοι διαιτητές, όπως ο πρώην αρχιδιαατητής, κύριος Θόδωρος Τσιμεντερίδης.

Κατά την διάρκεια των συζητήσεων, οι οποίες κράτησαν περίπου δυόμιση ώρες, δεν έλειψαν οι εντάσεις, απ’ όλες τις πλευρές, καθώς και οι διαφωνίες, για όσα θέματα «έπεσαν» στο τραπέζι, με τις αντιπαραθέσεις να δίνουν και να παίρνουν.

Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κοζάνης, κύριος Διονύσης Ζούγρας, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονα που έχουν οι διαιτητές προς τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, όπως επίσης και τα προβλήματα που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες. Ενδιάμεσα επενέβησαν τόσο τα Μέλη της Ε.Π.Σ., όσο και κάποιοι από τους παράγοντες των ομάδων.

Στη συνέχεια, μίλησε ο κύριος Πανυτσίδης, εξηγώντας πως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή, ενώ στάθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει, το οποίο είναι οι ελάχιστοι εν ενεργεία διαιτητές, που δεν γίνεται να καλύψουν όλα τα παιδικά και αντρικά ματς, τονίζοντας πως τη φετινή χρονιά, θα γίνει συνήθεια να έρχονται διαιτητές από άλλες Ε.Π.Σ.

Κάτι το οποίο δεν άρεσε και τόσο στις ομάδες, οι οποίες πληρώνουν περισσότερα χρήματα και τα έξοδα σε αυτό το κομμάτι, αυξάνονται.

Μετά τον κύριο Πανυτσίδη, πήραν το λόγο κάποιοι διαιτητές, οι οποίοι εξέφρασαν και αυτοί την δική τους γνώμη για όλα αυτά που είχαν συζητηθεί, ενώ στην πορεία μίλησε και ο κύριος Τσιμεντερίδης, ο οποίος ανέφερε πως πρέπει όλοι μαζί να καθίσουν σε ένα τραπέζι ξανά, να συζητηθούν και να ακουστούν οι γνώμες όλων, ούτως ώστε να βρεθεί μια λύση και όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουν. Ταυτόχρονα ανέφερε πως είναι αναγκαίο αυτή τη στιγμή να γίνει η σχολή διαιτησίας και να προσελκύσουν ανθρώπους να ασχοληθούν με αυτό το κομμάτι, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Προς το τέλος της συνάντησης, ο Νέστορας Μητσιάκος από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης, ενημέρωσε τόσο το διοικητικό συμβούλιου του Συνδέσμου, όσο και τους διαιτητές που παραβρέθηκαν, ότι η Ε.Π.Σ. Κοζάνης, θα συζητήσει όλα τα θέματα και τα αιτήματα που έθεσαν οι διαιτητές, για να καταλήξει κάπου θετικά όλο αυτό.

Έτσι, αναμένουμε τις εξελίξεις που θα προκύψουν το επόμενο διάστημα και ευχόμαστε να βρεθεί μία λύση, για το καλό των ομάδων και του ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)