pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Δ. Μητσοτάκης σε Πορτοσάλτε: Ούτε εγώ δεν υπερασπίζομαι με τέτοιο σθένος τον ξάδερφο, εύγε!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Ούτε εγώ δεν υπερασπίζομαι με τέτοιο σθένος τον ξάδερφο, ρε Άρη, εύγε!» σχολίασε για το ξέσπασμα του Άρη Πορτοσάλτε, ο Δημήτρης Μητσοτάκης. 

Το ξέσπασμα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε για την μεγαλειώδη συναυλία του Λεξ στο Καυταντζόγλειο στηλιτεύει με σχόλιό του σε δημοσίευση της ROSA, ο τραγουδοποιός Δημήτρης Μητσοτάκης.

«Ούτε εγώ δεν υπερασπίζομαι με τέτοιο σθένος τον ξάδερφο, ρε Άρη, εύγε!» έγραψε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας την ανάρτηση της ROSA για την αντίδραση του Άρη Πορτοσάλτε στην κοσμοσυρροή που έσπευσε στη συναυλία του Λεξ στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και τραγούδησε το γνωστό σύνθημα κατά του Πρωθυπουργού. 

Το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε

Σήμερα, ο Άρης Πορτοσάλτε περιέγραψε τα συνθήματα κατά του πρωθυπουργού που ακούστηκαν στο τέλος της συναυλίας ως ένα «πολύ σοβαρό θέμα».

«Γενικότερα έχουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα κυρίες και κύριοι, αν προστρέξω και στο ότι πήγαν 30.000 νέοι κι άκουγαν κάτι αθλίους στίχους ενός υποτιθέμενου καλλιτέχνη που υποτίθεται ότι χτυπάει το σύστημα και όλοι μαζί στο τέλος φώναζαν την βρισιά εναντίον του πρωθυπουργού, την γενετήσια.

Το πρόβλημά μου δεν είναι να βρίζουν τον πρωθυπουργό. Το θέμα μου δεν είναι να κάνουν κριτική στον πρωθυπουργό. Ας κάνουν κριτική από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά το να συγκροτεί αντι-συστημικό σύνθημα το “Μητσοτάκη Μαμιέσαι”… με συγχωρείτε αλλά αν αυτό το αντισυστημικό περιβάλλεται από μια αμορφωσιά, από μια ατημελησιά, από μια κατάσταση ξεχαρβαλώματος, τότε χάνει το νόημά του το να πεις “πάω αντισυστημικά”. Να πάμε αντισυστημικά, να διαλύσουμε ό,τι συστημικό έχουμε αλλά η απάντηση ποια είναι; Το “Μητσοτάκη μαμιέσαι”;».

ΠΗΓΗ: www.rosa.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Όλα όσα έγιναν στο
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Super Market