pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Αλέξης Τσίπρας: "Ο Πάτσης συμβολίζει τη λεηλασία του δημοσίου πλούτου από τις γαλάζιες ακρίδες" (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Η περίπτωση Πάτσης δεν είναι ένα μεμονωμένο φαινόμενο, είναι ένα εκτεταμένο φαινόμενο» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο με τον Ανδρέα Πάτση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στον ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη.

«Γιατί διεγράφη ο κ. Πάτσης; Είχε συστήσει εισπρακτική εταιρεία που ανήκει στα λεγόμενα "κοράκια", είχε απευθείας αναθέσεις από τα ΕΛΤΑ και όλα αυτά ήταν γνωστά και δημοσιοποιημένα. Μαζεύονται πολλά: Πάτσης, Μαραβέγιας, Νικολάου, Κοντολέων... Είναι πάρα πολλά» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι «ο κ. Πάτσης συμβολίζει τη γαλάζια λεηλασία, έχουν πέσει σαν τις ακρίδες. Έχουμε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που λειτουργούν ως τρωκτικά».

«Με την τρόικα πάνω από το κεφάλι μας είχαμε προστασία της πρώτης κατοικίας και τώρα χωρίς τρόικα μοιράζουν τα κόκκινα δάνεια της μεσαίας τάξης στους Πάτσηδες για πλειστηριασμούς» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στον ρόλο του Κυριάκου Πιερρακάκη, διερωτώμενος ρητορικά: «Δεν ήξερε τι γίνεται στα ΕΛΤΑ; H στάση του κ. Πιερρακάκη μού θυμίζει τη στάση του πρωθυπουργού σε κάποια θέματα. "Δεν είμαι εγώ, είναι ο διπλανός μου. Για τις υποκλοπές υπεύθυνος είναι ο ανιψιός μου". Υπήρξε ερώτηση του κ. Κάτση στη Βουλή και ο κ. Πιερρακάκης δεν ήρθε να απαντήσει».

«Η περίπτωση Πάτση δεν είναι ένα μεμονωμένο φαινόμενο, είναι εκτεταμένο φαινόμενο. Πρέπει να εστιάσουμε στο γεγονός ότι υπάρχουν δεκάδες εταιρείες ΙΚΕ που παίρνουν κόκκινα δάνεια πολιτών έναντι πινακίου φακής» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στην Πτολεμαΐδα, με δυο ΜΕΘ σε κατάρρευση
Εορδαϊκή Δύναμη Πτολεμαΐδας: Με οκτώ αθλητές μας η συμμετοχή στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, στην Θεσσαλονίκη