pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην Κοζάνη τιμούν σήμερα την 49η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην Κοζάνη τιμούν σήμερα την 49η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Πραγματοποιούν από το πρωί παρέμβαση  με ανακοίνωση της ΚΝΕ και του Κόμματος στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, ώστε να ενημερώσουμε όλο τον κόσμο της πόλης για τη σημασία εκείνης της ημέρας, και πως τα αιματοβαμμένα συνθήματα στην πύλη του πολυτεχνείου "ΕΞΩ ΑΙ ΗΠΑ" "ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ" είναι ακόμα επίκαιρα .

Καλουν στις 19:00 το απόγευμα στα συλλαλητήρια των φορέων, των εργατικών σωματείων και των φοιτητικών συλλόγων στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

 

 

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς για το
Αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας για τον Νίκο Πλακοπίτη από το Συνδικάτο οικοδομών Κοζάνης στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης  (video)