pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Βαξεβάνης για υποκλοπές: «Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έκαναν τις συνακροάσεις και τις απομαγνητοφωνήσεις, για να μην ακούει όλη μέρα ο πρωθυπουργός» (Ηχητικό)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Κάποιοι εκ των συμμετεχόντων έχουν αποφασίσει να γίνουν πιο ομιλητικοί - Είχαν στήσει παρακρατική δομή εν γνώσει Μαξίμου και ΕΥΠ.

Ως μία «παρακρατική δομή μέσα στο κράτος σε γνώση της ΕΥΠ, του Μαξίμου, των πάντων» χαρακτήρισε ο εκδότης της εφημερίδας Documento, Κώστας Βαξεβάνης όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών. 

Μιλώντας στο «Κόκκινο» και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη, ο Κώστας Βαξεβάνης επισήμανε με νόημα ότι «κάποιοι έχουν αποφασίσει να γίνουν πιο ομιλητικοί», ενώ εξήγησε ότι «υπάρχει ένα ευρύ δίκτυο (σ.σ. συμμετεχόντων στο σκάνδαλο)».

«Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έκαναν τις συνακροάσεις και τις απομαγνητοφωνήσεις, για να μην ακούει όλη μέρα ο πρωθυπουργός», συνέχισε ο Κώστας Βαξεβάνης, που εξέφρασε πάντως τον προβληματισμό του για τον τρόπο με τον οποίο διεξάγει την έρευνα η Δικαιοσύνη: «Δεν υπάρχει τεχνικός, πραγματογνώμονας. Ο εισαγγελέας προσπαθεί να βρει άκρη σε θέματα που δεν ξέρει σε μία τεράστια υπόθεση ηλεκτρονικού εγκλήματος», είπε, για να προσθέσει: «Υπάρχουν χαρτιά που αν αποδεικνύουν παρακολουθήσεις; Ηλεκτρονικά μέσα υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει πραγματογνώμονας να τα ψάξει». 

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

video και φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου στην Αθήνα στις εκδηλώσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας: Συνάντηση με στελέχη του ΕΛΓΑ -
«Μένα με Λένε Σωθικο» / Την Κυριακή 19 Μαΐου στο «Τέλος του Κόσμου» στην Πτολεμαΐδα η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Θ. Κασαπίδη
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος. Δείτε αμοντάριστο video από το 1994, με το βετεράνο ηθοποιό να συνομιλεί με τον Νίκο Κουρού
Εαρινές συναυλίες από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

Εαρινές συναυλίες από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας


Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας ολοκληρώνει τη φετινή …

Μίλτος Τεντόγλου:
Ο καιρός Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία I kozani.tv
15 Μαΐου σαν σήμερα στην ιστορία

15 Μαΐου σαν σήμερα στην ιστορία


Σαν σήμερα 15 Μαΐου – Μια ματιά στην ιστορία