pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Οικονόμου: Τι να ζηλέψει η Αθήνα απ’ τα Νέα Υόρκη - Να σταματήσει η μιζέρια (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Και να σταματήσει και η μιζέρια από ορισμένους... τι κριτική να πεις;;"

Σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στο “Σήμερα”, παρατηρούμε όλη τη ρομαντικοποίηση του καπιταλισμού και της νεοφιλελεύθερης πολιτικής

Πιο συγκεκριμένα δημοσιογράφος του δελτίου Δημήτρης Οικονόμου, συμφωνώντας με τους συνομιλητές του εξέφρασε τον θαυμασμό για τον στολισμό του Συντάγματος καθώς τον αποκάλεσε καλύτερο και από αυτό στη Νέα Υόρκη και αποκάλεσε εμμέσως μίζερους όσους ασκούν κριτική σε αυτή την υπερβολή.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Νομίζω πια η Αθήνα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Έβλεπα πριν που προβάλατε πριν με την Μάρω τη Ν. Υόρκη κτλπ. και λες ρε παιδί μου ‘τι να ζηλέψει η Αθήνα'[…] Και να σταματήσει και η μιζέρια από ορισμένους… τι κριτική να πεις;; Κόψαμε ένα δέντρο … γιατί το κόψαμε; αυτό είναι σαχλαμάρες”.

ΠΗΓΗ: www.rosa.gr 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)