pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Δώστε τα κλειδιά στον Πίνατ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Γράφει ο Δημήτρης Ραπίδης

Ας δώσουν τα κλειδιά στον αγαπημένο μας ένοικο του Μαξίμου

μέχρι τις εκλογές για να ησυχάσουμε. Καλύτερα θα τα πάει από όλους, αυτό είναι βέβαιο. 

Υποκλοπές, σκάνδαλο Πάτση, αισχροκέρδεια, και ποιος ξέρει ακόμη τι άλλο έρχεται. Τον τελευταίο σχεδόν ένα χρόνο η άσκηση πολιτικής έχει «παγώσει» και η κυβέρνηση βρίσκεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αντιμέτωπη με τη διαχείριση πολλών παράλληλων σκανδάλων.

Για την άσκηση πολιτικής ούτε λόγος, δεν υπάρχει πια χρόνος για την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων στη Βουλή, μονάχα μία συνεχή απαξίωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Μαζί με το περιβάλλον Μαξίμου, έχουμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που ασκεί καθήκοντα πρώτου τη τάξει υπουργού εξ’ονόματος του πρωθυπουργού, ο οποίος εμφανίζεται πλέον μόνο ως guest star στη Βουλή. Εδώ και μήνες η πλειοψηφία των ΜΜΕ ασχολείται σχεδόν μονοθεματικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, σαν να μην συμβαίνει τίποτα άλλο στη χώρα. Σαν να μην έχουμε ανεξέλεγκτη ακρίβεια, σαν να μην έχουμε σοβαρό θέμα με την αστυνομική αυθαιρεσία, σαν να μην μας απασχολεί καθόλου η συνολική εικόνα κι ποιότητα πυλώνων της δημοκρατίας μας, όπως η δικαιοσύνη.

Την ίδια στιγμή, η απόδοση της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις δεν φαίνεται να κάμπτεται, ούτε η αντιπολίτευση να κερδίζει δυνάμεις. Έχουμε, δηλαδή, φτάσει στο σημείο η κυβέρνηση να…κρύβεται σχεδόν πίσω από τα δικά της σκάνδαλα για να κερδίσει χρόνο μέχρι να δει τι θα κάνει για να επικρατήσει στις εκλογές, τι προεκλογικές παροχές θα κάνει, πώς θα αυξήσει την δημοσκοπική ψαλίδα, τι «εκπλήξεις» θα κάνει στα ψηφοδέλτια για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ρίξει σκόνη στα σκάνδαλα και στην απόλυτα αποτυχημένη κοινωνική και οικονομική της πολιτική.

Όπως και να έχει, η κυβέρνηση απαξιώνει την ίδια την ουσία της πολιτικής κι αδιαφορεί για τα αιτήματα, τις διεκδικήσεις και τις προκλήσεις της κοινωνίας, της νεολαίας, των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου. Η πολιτική διαδικασία έχει πάει περίπατο και φαίνεται ότι η πολιτική πραγματικότητα στη χώρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στο σκοτάδι.

Μέσα σε αυτό το ατελείωτο πηγάδι που έχουμε πέσει, με νεότερες πληροφορίες να βάζουν ευρωβουλεύτρια της ΝΔ στο κάδρο ενός ακόμη σκανδάλου, ο μοναδικός καθαρός και τίμιος μέσα στον κυβερνητικό μηχανισμό φαίνεται να είναι ο Πίνατ. Ας του δώσουν τα κλειδιά λοιπόν μέχρι τις εκλογές για να ησυχάσουμε. Καλύτερα θα τα πάει, αυτό είναι βέβαιο.

ΠΗΓΗ: www.rosa.gr

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING