pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΑΙ ΜΩΡΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!! (γράφει ο Στέργιος Μποζίνης)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Αν και Χριστούγεννα αξίζει να το δούμε. Ολη η Ευρώπη ακολουθεί τη μείωση των τιμών του Φ.αερίου, που εχει πέσει στα 84€/MWh.
Ας θαυμάσουμε τη νιρβάνα μας. (Eμείς κάνουμε Ανατολίτικα Ινδουιστικά κόλπα να ξορκίσουμε την ακρίβεια).4η μέρα πρώτοι στην ακρίβεια. Με τεράστια διαφορά. Κατεβάσαμε το λιγνίτη στο 8% και καίμε το φθηνό φ.αεριο, που σε μας όμως ανεβάζει τις τιμές στα ύψη στα 251€/MWh. Σαν τα μελομακάρονα!
Στο Χριστουγεννιάτικο καταπράσινο δένδρο της Ευρώπης είμαστε το μοναδικό κόκκινο μπαλάκι της ακρίβειας. Εισάγουμε σε υπερδιπλάσια τιμή του κόστους των γειτόνων μας! Οι αρχές ΡΑΕ κ.α.δεν παρεμβαίνουν και οι Εταιρείες ανακοινώνουν ό,τι τιμές τους αρέσουν με πρώτη τη ΔΕΗ.
Παρότι το Πάσχα οι παραβολές, εμείς ζηλέψαμε τις μωρές παρθένες Χριστουγεννιάτικα.
Καλές γιορτές με υγεία σε ολους!!
 
*Ο Στέργιος Μποζίνης είναι μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, και πρώην Δντης Ανθρ. Δυναμικού ΛΚΔΜ στην εταιρεία ΔΕΗ Α.Ε.

Δημοφιλή Νέα

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία I kozani.tv
Ο ζωγράφος Κώστας Ντιός μιλά στο kozani.tv για την έλλειψη εκθεσιακού χώρου τέχνης στην Κοζάνη:
Συνεχίζεται έως 25 Μαΐου η ατομική έκθεση του Κώστα Ντιού στη γκαλερί
Αχ κύριε υπουργέ, κύριε βουλευτά, κύριε περιφερειάρχα, κύριοι δήμαρχοι, δείξτε λίγη ευσπλαχνία για τους φτωχούς αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας… (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Σκρέκας για ακρίβεια: «Δεν τα ξέρουν καλά οι καταναλωτές, εμείς τους ανοίγουμε τα ματάκια» (video)
Χριστόφορος Ζαραλίκος

Χριστόφορος Ζαραλίκος "200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ" | Δείτε ολόκληρη την παράσταση ! (video)


Ο «όρθιος κωμικός» και η «καυστική» πένα του Πιτσιρίκο…

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ: Τη μπαρουτιά που έριξαν δεσμευόμαστε ότι θα τη στείλουμε πίσω, δεν πειθαρχούμε - Ο αγώνας δεν έχει κριθεί (VIDEO)