pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Η ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗ του 2022 ξεκινά !(video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ήρθε η ώρα της ανασκόπησης της χρονιά που πέρασε. Το 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους περισσότερους πολίτες αυτής της χώρας. Στη Δυτική Μακεδονία η σκληρότητα

της εξουσίας, κεντρικής και τοπικής, είχε δραματικά αποτελέσματα σε εργάτες, αγρότες, μικρούς επαγγελματίες, στα βουνά και στις πεδιάδες της περιοχής. Η υψηλή ανεργία, οι κακοπληρωμένες δουλειές, η φυγή των νέων και όχι μόνο και η τρομακτική μείωση του πληθυσμού, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα για το μέλλον της περιφέρειας. Μεγάλοι όμιλοι επενδύουν στις λεγόμενες ΑΠΕ χωρίς να λογαριάζουν τις τοπικές κοινωνίες. Η αγριότητα και η αυθαιρεσία είναι οι κυρίαρχες καταστάσεις. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι τοπικοί άρχοντες αποτελούν μέρος του προβλήματος!

Από αυτή την οπτική παρακολουθούμε στο www.kozani.tv τα πράγματα. Δείτε λοιπόν όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες του χρόνου μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα της περιοχής μας έτσι όπως τα κατάγραψε η ενημερωτικής ιστοσελίδα μας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που επιλέγετε το www.kozani.tv για την ενημέρωσή σας.

Ξεκινάμε απο Δευτέρα 26/12/2022 στις 9:00 το βράδυ.

Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης του Χρήστου και της Μαρίας

Δημοφιλή Νέα

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία I kozani.tv
Ο ζωγράφος Κώστας Ντιός μιλά στο kozani.tv για την έλλειψη εκθεσιακού χώρου τέχνης στην Κοζάνη:
Συνεχίζεται έως 25 Μαΐου η ατομική έκθεση του Κώστα Ντιού στη γκαλερί
Αχ κύριε υπουργέ, κύριε βουλευτά, κύριε περιφερειάρχα, κύριοι δήμαρχοι, δείξτε λίγη ευσπλαχνία για τους φτωχούς αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας… (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Σκρέκας για ακρίβεια: «Δεν τα ξέρουν καλά οι καταναλωτές, εμείς τους ανοίγουμε τα ματάκια» (video)
Χριστόφορος Ζαραλίκος

Χριστόφορος Ζαραλίκος "200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ" | Δείτε ολόκληρη την παράσταση ! (video)


Ο «όρθιος κωμικός» και η «καυστική» πένα του Πιτσιρίκο…

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ: Τη μπαρουτιά που έριξαν δεσμευόμαστε ότι θα τη στείλουμε πίσω, δεν πειθαρχούμε - Ο αγώνας δεν έχει κριθεί (VIDEO)