pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Στηρίζουμε την τοπική οικονομία, την τοπική αγορά (του Ρούλη Κοκελίδη)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σε κάθε γιορτινή περίοδο δημιουργείται μια ΜΑΓΙΚΗ κατάσταση επαφής πραγματικής αλληλεγγύης. Γενικα απλώνουμε το χέρι μας ο ένας στον άλλον!

Στην φετεινη' γιορτινή περίοδο όμως η οικονομική δραστηριότητα, αντιμετωπίζει ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα γιατί η βαθειά κρίση της περιοχής από την αντιλαϊκή σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης με την βίαιη αυταρχική απολιγνιτοποίηση, την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Xωρίς διάλογο χωρίς σχεδιασμό χωρις συνέναιση της κοινωνίας ,έχει επηρεάσει αρνητικά πολλαπλασιαστικα' την εμπορική κίνηση λόγω υποανα'πτυξης ,αύξησης της ανεργίας ιδιαίτερα της ΝΕΟΛΑΙΑΣ και φτωχοποίησης της περιοχής.

- Τώρα πού η κοινωνία όλοι μας συνειδητοποίησαμε χειροπιαστα' πλέον ότι η πολιτική Μητσοτάκη είναι Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ στηρίζουμε τα τοπικά μαγαζιά, τους εμπόρους,την αγορά της περιοχής μας που έχει ποιότητα και προσιτές τιμές!!!

- Στεκόμαστε όλοι μαζί δίπλα στην τοπική οικονομική δραστηριότητα για να αντιπαλε'ψουμε την προκλητική πολιτική Μητσοτάκη που επιδιώκει να δημιουργήσει ρήξη στα μεσαία και μικρομεσαία στρώματα με βασικό στόχο την μείωση των στρωμάτων αυτών σύμφωνα με την κυνική πρόταση της επιτροπής Πισσαρίδη!!

Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ καθημερινά ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ !!!

-Υπάρχει πλέον η πεποίθηση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έχει όλες τις προϋποθέσεις, με ένα σύγχρονο κυβερνητικό πρόγραμμα που θα βασίζεται στο τρίπτυχο ," δίκαιη αύξηση εισοδημάτων-δίκαιη αναδιανομή- δίκαιη ρύθμιση χρεών ", να βγει νικητής πρωτοστατω'νταςστην δημιουργία μίας προοδευτικής Κυβέρνησης συνεργασίας.

Δημοφιλή Νέα

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία I kozani.tv
Ο ζωγράφος Κώστας Ντιός μιλά στο kozani.tv για την έλλειψη εκθεσιακού χώρου τέχνης στην Κοζάνη:
Συνεχίζεται έως 25 Μαΐου η ατομική έκθεση του Κώστα Ντιού στη γκαλερί
Αχ κύριε υπουργέ, κύριε βουλευτά, κύριε περιφερειάρχα, κύριοι δήμαρχοι, δείξτε λίγη ευσπλαχνία για τους φτωχούς αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας… (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Σκρέκας για ακρίβεια: «Δεν τα ξέρουν καλά οι καταναλωτές, εμείς τους ανοίγουμε τα ματάκια» (video)
Χριστόφορος Ζαραλίκος

Χριστόφορος Ζαραλίκος "200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ" | Δείτε ολόκληρη την παράσταση ! (video)


Ο «όρθιος κωμικός» και η «καυστική» πένα του Πιτσιρίκο…

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ: Τη μπαρουτιά που έριξαν δεσμευόμαστε ότι θα τη στείλουμε πίσω, δεν πειθαρχούμε - Ο αγώνας δεν έχει κριθεί (VIDEO)