pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

SOS Εορδαία: Παράσταση διαμαρτυρίας από Φορείς και Ενεργούς Πολίτες στο Ανατολικό Πτολεμαΐδας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στις 8 του Γενάρη, στις 11 η ώρα το πρωί, ομάδες από όλη την περιοχή, όπως και από την ομάδα SOS Βέρμιο, σύλλογοι, σωματεία , και ο Δήμος Εορδαίας

, θα ανταμώσουμε στο εργοτάξιο αιολικών στο Βέρμιο.

Μπροστά στο Γυμνάσιο Ανατολικού, θα γίνει μία συμβολική κατάληψη του δρόμου, μία παράσταση διαμαρτυρίας. Είναι γνωστό ότι ο Δήμος προχώρησε σε προσφυγή στο ΣΤΕ, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό.

Πρέπει να τους δείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να τους σταματήσουμε, οπότε η παρουσία σας στην διαμαρτυρία είναι σημαντική! Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου, στις 13,00 μ.μ, στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου, όπου ο Δήμαρχος της πόλης μας , θα μας ενημερώσει για την πορεία της προσφυγής και τι έπεται.

Εκπρόσωποι των ομάδων , θα αναφερθούν στα προβλήματα στην περιοχή τους και τις σκέψεις τους για την αντιμετώπιση του εγκλήματος.

Είναι σημαντική η παρουσία σας, να δώσουμε μια δυναμική απάντηση σ αυτούς που δεν μας σέβονται, σ αυτούς που ασελγούν στη φύση μας που κερδοσκοπούν σε βάρος της ζωής μας , της αξιοπρέπειά μας σε βάρος του μέλλοντος των παιδιών μας.

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας για τον Νίκο Πλακοπίτη από το Συνδικάτο οικοδομών Κοζάνης στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης  (video)