pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Αθηνά Λινού: Μεγάλο το πρόβλημα με τις ιώσεις - Κάποια παιδιά θα νοσήσουν σοβαρά (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Πρέπει να υπάρξει, τουλάχιστον, ισχυρή σύσταση για μάσκες στα σχολεία, επισημαίνει η καθηγήτρια επιδημιολογίας.

Τον κώδωνα του κινδύνου για το μεγάλο πρόβλημα με τα μεταδιδόμενα αναπνευστικά νοσήματα, έκρουσε η Αθηνά Λινού, καλώντας την Πολιτεία να προχωρήσει, τουλάχιστον, σε ισχυρή σύσταση για τη χρήση προστατευτικών μασκών στα σχολεία.

Φέρνοντας το παράδειγμα της Βοστώνης όπου κατοικούν τα εγγόνια της και πηγαίνουν σε δημόσιο σχολείο, η καθηγήτρια Επιδημιολογίας, επεσήμανε, ότι εκεί τα σχολεία άνοιξαν αφού πρώτα μαθητές και εκπαιδευτικοί έκαναν τεστ για γρίπη και για κορωνοϊό και με την υποχρέωση να φοράνε μάσκες.

Το πρόβλημα με τις ιώσεις του αναπνευστικού είναι μεγάλο υπογράμμισε η Αθηνά Λινού, λέγοντας ότι θα υπάρξουν και κάποια παιδιά που θα νοσήσουν σοβαρά.Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας επεσήμανε ακόμα ότι εκτός από τα παιδιά τα οποία θα νοσήσουν από οποιοδήποτε μεταδιδόμενο αναπνευστικό νόσημα, θα νοσήσουν και οι εκπαιδευτικοί και θα υπάρχει πρόβλημα σύντομα για το πως θα αντιμετωπιστεί η έλλειψη εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Αναφερόμενη στη νέα μετάλλαξη Κράκεν του κορωνοϊού που εμφανίστηκε στις ΗΠΑ, υπογράμμισε ότι είναι πάρα πολύ μεταδοτική σε σχέση με τις προηγούμενες παραλλαγές και σίγουρα ανάμεσα στο τεράστιο αριθμό ανθρώπων που θα μολυνθούν κάποιοι θα νοσήσουν σοβαρά.

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING