pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Κυρανάκης για Κουτούπη: «Ποιος είναι αυτός;» - Σκηνές απείρου κάλλους στα τηλεπαράθυρα (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Κάνει ότι δεν ξέρει ούτε τη φυσιογνωμία του συντονιστή της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ - Θεωρεί τις αποκαλύψεις «πυροτέχνημα».

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν από τηλεοράσεως όταν ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, εμφανίστηκε όχι μόνο να μην ξέρει για τις 420 συμβάσεις ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ από το δημόσιο, αλλά ούτε τον ίδιο τον Ανδρέα Κουτούπη.

Ποιος είναι αυτός; Δεν ξέρω ποιος είναι ο κ. Κουτούπης», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης αφήνοντας εμβρόντητους τους δημοσιογράφους της εκπομπής του Open. 
Τότε εκείνοι του έδειξαν την φωτογραφία του, λέγοντάς του «αυτός είναι δεν τον ξέρετε;». Και ο Κων. Κυρανάκης απάντησε «ούτε φυσιογνωμικά δεν τον ξέρω».
Μα, ήταν γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ και δεν τον ξέρετε, επιμένουν οι δημοσιογράφοι και τον βουλευτή της ΝΔ να επιμένει ότι δεν τον έχει δει ποτέ. 

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης αν και δεν γνωρίζει ούτε φυσιογνωμικά τον Ανδρέα Κουτούπη, ούτε την αποκάλυψη για τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ από το δημόσιο, απάντησε με μεγάλη άνεση ότι πρόκειται για «πυροτέχνημα» της αντιπολίτευσης λέγοντας ότι κάθε εβδομάδα «για να εξυπηρετηθεί ένα αφήγημα βγάζει η αντιπολίτευση διάφορα πυροτεχνήματα».

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)