pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ελλάδα 2023: Βάζουν κάμερες σε κοιμητήρια γιατί κλέβουν λάδι από τα καντήλια (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Όπως επεσήμανε η δημοσιογράφος, το φαινόμενο αυτό είχε παρατηρηθεί ξανά στην χώρα μας κυρίως μετά τον πόλεμο...

Όσο σουρεάλ κι αν φαίνεται, η είδηση ότι τοποθετούνται κάμερες σε κοιμητήριο στον Εύοσμο διότι κάποιοι κλέβουν το λάδι από τα καντήλια, αποδίδει με διαυγή τρόπο τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

«Δεν έπαιρναν τίποτε άλλο. Έπαιρναν μόνο το λάδι. Τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για την τοποθέτηση 14 καμερών εδώ στον χώρο όπου βρισκόμαστε θα γίνει υπόδειξη από την αρμόδια Αρχή για το πού θα τοποθετηθούν οι κάμερες και θα λειτουργούν από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί. Τότε όμως, τα κοιμητήρια είναι κλειστά. Τα περιστατικά σημειώνονται όταν τα κοιμητήρια είναι ανοιχτά και κυρίως κατά τις απογευματινές ώρες…» σημείωσε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Ειρήνη Γκελη.

Όπως επεσήμανε με νόημα η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, το φαινόμενο αυτό είχε παρατηρηθεί ξανά στην χώρα μας κυρίως μετά τον πόλεμο, όταν υπήρχε πολύ μεγάλη ανέχεια.

ΠΗΓΗ: www.rosa.gr 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)