pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος: "Η διαφθορά και η διαπλοκή είναι εσωτερικό στοιχείo της ΕΕ" (Ηχητικό)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η συνδιαλλαγή με τα λόμπι, τα επιχειρηματικά συμφέροντα, η διαφθορά είναι εσωτερικό στοιχείο της ΕΕ, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος

, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Flash FM» της Θεσσαλονίκης το πρωί της Παρασκευής. 

Υπενθύμισε ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ελληνική Λύση ψήφισαν στο Ευρωκοινοβούλιο το ψήφισμα για τα λόμπι που αναφέρει ότι η ικανότητά τους «να επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων στο Κοινοβούλιο αποτελεί ζωτικό στοιχείο της ευρωπαϊκής δημοκρατίας».

Για το ψήφισμα για «σύσταση Ειδικού Δικαστηρίου για τη Ρωσία» τόνισε πως είναι το αναγκαίο συμπλήρωμα για την κλιμάκωση και την ένταση της εμπλοκής της ΕΕ στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία. Σημείωσε ότι οι λαοί πρέπει να απορρίψουν τα πολεμικά κελεύσματα και να καταδικάσουν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Αναφερόμενος στις παρακολουθήσεις σε βάρος του ΚΚΕ από το 2016, σημείωσε ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, που είχε αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις υποκλοπές σε βάρος του ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε! Πρόσθεσε ότι είναι προφανής ο στόχος, να θαφτεί το θέμα που αφορά το ΚΚΕ και η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ να συντηρούν μια κοκορομαχία πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.

ΠΗΓΗ: www.902.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)