pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας: "Διαδηλώσαμε ειρηνικά και αντιμετωπίσαμε μία αναίτια βία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μέλους του Σωματείου μας"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Πήγαμε ειρηνικά να επιδώσουμε ένα υπόμνημα με τα αιτήματά μας στον Υπουργό Εργασίας και αντιμετωπίσαμε μία αναίτια βία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μέλους του Σωματείου μας.

Το Σωματείο μας καταγγέλλει την απρόκλητη βία της αστυνομίας σε μία απόλυτα ειρηνική συγκέντρωση.

Το Σωματείο μας με μία αντιπροσωπεία πήγε ειρηνικά να επιδώσει υπόμνημα με τις θέσεις μας για τις αυξήσεις και να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά για την ακρίβεια, την ανεργία, το βίαιο κλείσιμο των εργοστασίων πριν την ώρα τους και την ερημοποίηση της περιοχής που έχει ήδη αρχίσει με την φυγή των παιδιών μας , αντιμετωπίσαμε μία αναίτια βία και ενώ σταθήκαμε στο σημείο κατόπιν δικών τους υποδείξεων, 150 μέτρα μακριά από τη βιβλιοθήκη που γινόταν η εκδήλωση. Ξαφνικά ενώ διαπραγματευόμαστε να επιδώσουμε το υπόμνημα άρχισαν να σπρώχνουν τους διαδηλωτές τραυματίζοντας το μέλος μας Θανάση Ρούσσο και ελαφρύτερα άλλους.

Το Σωματείο μας καλεί την κυβέρνηση να αλλάξει την πολιτική της απέναντι στην περιοχή και τους συνταξιούχους. Και να σταματήσει να βλέπει παντού εχθρούς, οι διαδηλώσεις, οι διαμαρτυρίες είναι στοιχείο της δημοκρατίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                 ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)