pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Να χαίρεστε το κράτος σας και τις πρακτικές του

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Γράφει ο Π.Ρ. - Δημότης Κοζάνης | Πρώτον, σήμερα έγινα μάρτυρας μίας τραγικής κατάστασης, η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης περικυκλωμένη από αστυνομία και ΜΑΤ.

Δεν άφηναν τον κόσμο να διαδηλώσει, από πότε η ειρηνική διαμαρτυρία των πολιτών είναι παράνομη;;;

Δεύτερον, το γρονθοκόπημα και ο τραμπουκισμός εις βάρος των συνταξιούχων οδήγησε στον βαρύ τραυματισμό ενός ανθρώπου και ελαφρύτερα για κάποιους άλλους. Tα γεγονότα αυτά συνέβησαν μπροστά από το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης. Για ποιους λόγους όλα αυτά, γιατί τόση βία;;;

Τρίτον, όσο για εσάς "που κλωτσάτε τα παπλώματα" σχολιάζοντας ειρωνικά και κακοπροαίρετα τους συνανθρώπους σας που πήγαν να διαδηλώσουν, όταν πλέον δεν θα υπάρχει δημόσια υγεία και δημόσια παιδεία, όταν δεν θα μπορείτε να καλύψετε τις βασικές καθημερινές σας ανάγκες αλλά και των παιδιών σας (που ήδη για κάποιους συνανθρώπους μας ισχύει), όταν θα ζείτε μόνο με PASS και στην τελική όταν τα ιδιωτικά funds θα σας βγάζουν από τα σπίτια σας, να γνωρίζετε ότι όλοι συμβάλλατε σε αυτή την κατάσταση, οπότε να μην αναρωτιέστε για την κατάντια της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Εν κατακλείδι, υποτίθεται ότι ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης (το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει την ελευθερία γνώμης και την ελευθερία λήψης ή μετάδοσης πληροφοριών ή ιδεών) αλλά εκ των σημερινών βάναυσων συμπεριφορών σε βάρος των αθώων πολιτών κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αυτές οι πρακτικές του κράτους δεν θυμίζουν δημοκρατία αλλά άλλες σκοτεινές περιόδους στην σύγχρονη ελληνική ιστορία.

Γράφει ο Π.Ρ. - Δημότης Κοζάνης

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας