pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Πορτοσάλτε: "Αν σταματήσουν οι πλειστηριασμοί α’ κατοικίας, δεν ξαναπληρώνω δόση" (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η ανημποριά και η αγωνία μήπως βρεθείς εσύ και τα παιδιά σου στον δρόμο όμως, δεν αποτελούν επιλογή για κάποιος ανθρώπους.

Να απειλήσει ότι αν σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας ο ίδιος θα σταματήσει να πληρώνει την δόση του στην Εθνική Τράπεζα, θέλησε σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε.

Κι ενώ χιλιάδες ευάλωτοι δανειολήπτες βρίσκονται πλήρως απροστάτευτοι στο έλεος των funds έπειτα από την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο γνωστός δημοσιολογούντας σήμερα βγήκε να απειλήσει ότι ο ίδιος δεν θα καλύψει τις δανειακές του υποχρεώσεις αν προστατευθεί η πρώτη κατοικία.

Ο ίδιος κατάφερε να συμπυκνώσει όλη τη νεοφιλελεύθερη αναλγησία σε λίγες μόλις λέξεις.

«Κι εγώ πρώτη κατοικία έχω, δεν έχω ούτε δεύτερη, ούτε τρίτη. Έχω πρώτη κατοικία για την οποία πληρώνω δόση. Την ώρα που θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, δηλώνω στην Εθνική Τράπεζα από μένα τέλος η δόση μου. Όταν τελειώσουν οι εκλογές και υπάρχει τραπεζικό σύστημα, φαντάζομαι αυτό που κάνω εγώ θα το κάνω κι άλλοι, γιατί δεν είναι ηλίθιοι, εγώ κοιτάω την Εθνική Τράπεζα μάτια προς μάτια και λέω “τέλος”».

Η ανημποριά και η αγωνία μήπως βρεθείς εσύ και τα παιδιά σου στον δρόμο όμως, δεν αποτελούν επιλογή για κάποιος ανθρώπους, για κάποιους από εμάς.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που αρνούνται να το καταλάβουν και μάλιστα χρησιμοποιούν το δημόσιο βήμα που έχουν για να απειλήσουν ώστε να μην προστατευθεί το μοναδικό καταφύγιο ευάλωτων οικογενειών, τόσο θα συνεχίζεται η λαϊκή αφαίμαξη με τη σφραγίδα του νόμου και τις ευλογίες των ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: www.rosa.gr 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας