pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα καταβληθεί η δεύτερη δόση

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Δείτε πότε θα πληρωθούν για τη δεύτερη δόση οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης.

Πλησιάζει η πληρωμή της δεύτερης δόσης των δικαιούχων

του επιδόματος θέρμανσης, καθώς το ποσό θα πιστωθεί στους λογαριασμούς του είναι η 28η Φεβρουαρίου.

Η πληρωμή αφορά το σύνολο των αγορών που έχουν τιμολογηθεί έως τις 31 Ιανουαρίου 2023 και απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα σχετικά παραστατικά να καταχωρισθούν στην πλατφόρμα myΘέρμανση έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2023.

Για την τρέχουσα σεζόν έχει προγρμματιστεί μία ακόμα πληρωμή στις 28 Απριλίου 2023 και αφορά στο σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως τη 31η Μαρτίου 2023, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καταχώριση των απαιτούμενων στοιχείων έως και τη 15η Απριλίου 2023. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι ειδικά για το φυσικό αέριο με δικαιολογητικά αγορών έως τη 16η Μαΐου 2023 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως τη 31η Μαΐου 2023, το αντίστοιχο ποσό επιδόματος καταβάλλεται έως τη 15η Ιουνίου 2023.

Όσον αφορά στην κατανάλωση θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως τη 30ή Ιουνίου 2023 το αντίστοιχο ποσό επιδόματος καταβάλλεται έως τη 10η Αυγούστου 2023. Αυτό, υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως τη 15η Ιουλίου 2023.

Σημειώνεται ότι επίδομα θέρμανσης για την κύρια κατοικία τους δίνεται σε όσους αγοράοζουν πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά και σε όσους καταθέσουν αποδείξεις ή λογαριασμούς για φωτιστικό πετρέλαιο (μπλε κηροζίνη) για σόμπες, φυσικό αέριο θέρμανσης, φιάλες υγραερίου, καυσόξυλα ή βιομάζα (πέλετ) και θερμική ενέργεια μέσω τηλεθέρμανσης.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι επίδομα θέρμανσης παίρνουν όσοι έχουν κάνει αίτηση για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης στο gov.gr, ή αν έχουν δηλώσει τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας. 

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING