pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Κώστας Πασσαλίδης - Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης: "Η ανακοίνωση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μας δίνει δύναμη και μας γεμίζει αισιοδοξία - Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η ανακοίνωση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μας δίνει δύναμη και μας γεμίζει αισιοδοξία, μας δίνει επίσης τη βεβαιότητα ότι με τη στήριξη του ελληνικού λαού

την επόμενη των εκλογών θα υπάρξει προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα ανατάξει την χώρα και θα δώσει όραμα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Όσον με αφορά θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στα θεσμικά όργανα του κόμματος και τον πρόεδρο μας Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Η ανακήρυξη μου ως υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της ΠΕ Κοζάνης αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη και υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης.

Δεσμεύομαι ότι μαζί με τους άλλους άξιους/ες συντρόφους/ες, συνυποψήφιους/ες μου, θα δώσουμε από κοινού αυτό το μεγάλο και ωραίο αγώνα με ενότητα συντροφικότητα και αλληλεγγύη ώστε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να είναι πρώτο στην ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Καλό μας Αγώνα

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING