pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Κωστής Μαραβέγιας: "Οι καλλιτέχνες αξίζουν προσοχή και αναβάθμιση όχι υποβάθμιση και προσβολές" (Ηχητικό)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Όλοι οι καλλιτέχνες ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο μέσω της τέχνης τους. Δεν πρέπει να τους κόψουμε τα πόδια» τόνισε ο γνωστός τραγουδοποιός.

Άκαιρο και άστοχο, που «επείγει διόρθωσης», χαρακτήρισε ο Κωστής Μαραβέγιας το ΠΔ με το οποίο εξισώνονται τα πτυχία των καλλιτεχνικών σχολών με αυτά των απολυτηρίων λυκείου. Μιλώντας στο «Κόκκινο» και τη Ναταλί Χατζηαντωνίου, ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών και τη συμμετοχή του σ’ αυτές.

«Αυτή η κόντρα έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Δεν θα ξεχάσω ότι ειπώθηκε πως οι μουσικοί παίρνουν μαύρα χρήματα. Αυτό είναι βαθύτατα προσβλητικό για όλους μας» σημείωσε. «Πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να πάρουμε αυτό που μας αξίζει, προσοχή και αναβάθμιση και όχι υποβάθμιση και προσβολές» πρόσθεσε.

Όπως είπε, το ΠΔ έρχεται τη στιγμή που οι περισσότεροι καλλιτέχνες ακόμη προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά την πανδημία. 

Αναφερόμενος στους μουσικούς, είπε πως όλοι πήγαν σε ωδεία, μόχθησαν, πλήρωσαν. «Δεν μπορεί να πούμε αν δεν είναι πτυχίο ΑΕΙ δεν μπορείτε στο μέλλον να διδάξετε φωνητική ή το όργανο που σπουδάσατε» εξήγησε.

«Τα νέα παιδιά έχουν πολλά όνειρα και το συγκινητικό ήταν ότι χθες (σ.σ. στη συναυλία στο Ρεξ) είχε πάρα πολύ νέο κόσμο» ανέφερε. «Όλοι οι καλλιτέχνες ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο μέσω της τέχνης τους. Δεν πρέπει να τους κόψουμε τα πόδια» συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Ο Κώστας Σκρέκας, το αρνί και το παντεσπάνι… Κατά τα άλλα χρόνια πολλά ! (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)
Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)

Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)


Οι άνθρωποι είναι «αλλού», γενικά. Ειδικά, όμως, όταν μι…

Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς για το
diaititis.gr: Στην πειθαρχική παραπέμφθηκε ο διαιτητής του αγώνα «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή»

diaititis.gr: Στην πειθαρχική παραπέμφθηκε ο διαιτητής του αγώνα «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή»


Συνεχίζεται το «τρίτο ημίχρονο» από τον επεισοδιακό α…