pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Νίκος Βουνοτρυπίδης - Εορδαία SOS: "Κάνουμε πρόταση για δημόσιο διάλογο με τους εκπροσώπους των εταιρειών των ανεμογεννητριών" !

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Το ότι οι εταιρείες αιολικών και φωτοβολταικών παρακολουθούν τις δημοσιεύσεις της σελίδας μας αλλά και την προσωπική μου το ήξερα.

 Χθες όμως, ένας αντιπρόσωπος της Αιολικής Βερμίου, και συγκεκριμένα ο Φώτης ο Ζυγούρης, έκανε ένα σχόλιο προκλητικό , για την επιλεκτική ευαισθησία μας, ότι δηλαδή δεν λέμε κουβέντα για την ρύπανση του λιγνίτη, για την κατάσταση των ορυχείων και λοιπά.

Κύριε Ζυγούρη είστε βαθιά νυχτωμένος, είμαστε οι πρώτοι που καταγγέλναμε την ρύπανση από την μη χρήση των φίλτρων , για την μη αποκατάσταση των εδαφών στα ορυχεία, για τα αιωρούμενα μικροσωματίδια τέφρας που εισπνέαμε κ.λ.π.

Εσάς και τότε δεν σας είδαμε να αντιδράτε. Λογικό το βρίσκω , προφανώς και τότε κοιτούσατε να βγάλετε τον <<άρτον τον επιούσιον>>, όπως ακριβώς κάνετε και τώρα.

Μόνο που το ψωμί που τρώτε είναι βρώμικο κύριε Ζυγούρη, αλλά προφανώς αυτό ποσώς σας ενδιαφέρει....

Πραγματικά χάρηκα για το σχόλιο του εν λόγω κυρίου, γιατί αφενός μου δόθηκε η ευκαιρία να του δώσω την απάντηση που πρέπει και αφετέρου η ευκαιρία να του κάνουμε μια πρόταση για Δημόσιο διάλογο, εκπρόσωποι των εταιρειών από την μια και εκπρόσωποι των ομάδων μας από την άλλη. Είναι μια πρόταση που έκανε ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης και μας βρήκε απόλυτα σύμφωνους. Περιμένουμε λοιπόν την απάντησή σας , περιμένουμε να μας αποδείξετε πόσο άδικοι είμαστε που κατηγορούμε τις ΑΠΕ και πόσο ψεκασμένοι είμαστε. Είναι μια πρόσκληση - πρόκληση και περιμένουμε εναγωνίως την απάντησή σας".

 

 

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Ο Κώστας Σκρέκας, το αρνί και το παντεσπάνι… Κατά τα άλλα χρόνια πολλά ! (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)
Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)

Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)


Οι άνθρωποι είναι «αλλού», γενικά. Ειδικά, όμως, όταν μι…

FESTIVALITO 8 – 11 Μαΐου: Νέο πολιτιστικό τετραήμερο  από την «Υψικάμινο»

FESTIVALITO 8 – 11 Μαΐου: Νέο πολιτιστικό τετραήμερο από την «Υψικάμινο»


Χτίζοντας επάνω στην επιτυχία και την αποδοχή του Φεστ…

Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς για το