pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Οι Κ.Ο. Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ εύχονται Καλές Αποκριές στο λαό της περιοχής. Το πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας για 28/2 και 1/3

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Οι Κ.Ο. Δυτικής Μακεδονίας εύχονται στο λαό της περιοχής Καλή Αποκριά, με χαρά, κέφι και υγεία.

Τον καλούν να συμμετέχει μαζικά στις αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις περιοχές, ανακτώντας τις δυνάμεις του, ώστε να δώσει πιο δυνατός τις μάχες του επόμενου διαστήματος στους χώρους δουλειάς, εκπαίδευσης, στις πόλεις και τα χωριά.

Το δικό τους ξεχωριστό αποκριάτικο μήνυμα στέλνουν οι Κ.Ο. Κοζάνης με το χιουμοριστικό πανό που αναρτήθηκε στα γραφεία της οργάνωσης.

Τις επόμενες μέρες συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα των ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-Την Τρίτη 28/2 θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στον ΑΗΣ Μελίτης με επικεφαλής το Σταύρο Μωυσιάδη και τη Μαρία Βογιατζή, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ

Επιπλέον, την Τρίτη 28/2 κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Μίνα Αγγέλου, μέλος της Τ.Ε. Φλώρινας, θα περιοδεύσει στα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Φλώρινας.

-Την Τετάρτη 1/3 θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στις 8:00 στο Νότιο Πεδίο και στη συνέχεια στις 11:00 στη Λαϊκή Αγορά Πτολεμαϊδας με επικεφαλής το Σταύρο Μωυσιάδη.

Επιπλέον, την Τετάρτη 1/3 στις 12:00, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γιώργο Τίγκα, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού (Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης). Στη συνέχεια στις 18:00 θα περιοδεύσει σε εμπορικά καταστήματα του Άργους Ορεστικού.

 

24/2/2023

Από το Γραφείο Τύπου

της Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)