pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΚΚΕ ΤΕ Κοζάνης: Περιοδείες με επικεφαλής κλιμακίου τον Σταύρο Μωυσιάδη υποψήφιο βουλευτή στην ΠΕ Κοζάνης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου οργανώνει περιοδείες με επικεφαλής κλιμακίου τον Σταύρο Μωυσιάδη υποψήφιο βουλευτή στην ΠΕ Κοζάνης, ως εξής:

Τετάρτη 1/3

στις 8 πμ στο Ορυχείο Νότιου Πεδίου, στις 11πμ στη Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας και στις 6.30 μμ στην Ασβεστόπετρα

Πέμπτη 2/3

  • Στις 10 πμ περιοδεία στις υπηρεσίες της Περιφέρειας και στη ΔΕΤΗΠ, από την Αντωνία Χόλμπα, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ ενεργειακού Κέντρου και δημοτική Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Εορδαίας
  • στις 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών , η Τ.Ε. Γρεβενών του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση , με τίτλο "Κάψε τα αντιλαϊκά σεναρια: μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό με ΚΚΕ δυνατό". Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα πραγματοποιηθεί επίσης παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην ΠΕ Γρεβενών για τις επερχόμενες εκλογές .

Παρασκευή 3/3

  • Στις 10 πμ περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα Πτολεμαΐδας κλιμάκιο της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παπαδόπουλο Δημήτρη μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας
  • Στις 6.30 μμ περιοδεία στις τοπικές κοινότητες Εμπόριο-Μηλοχώρι-Φούφας κλιμάκιο της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Πέτρο Ταταρίδη μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)