pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Συγκεντρώσεις και πορείες πραγματοποίησαν οργανώσεις της ΚΝΕ στη Δυτική Μακεδονία - «Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συγκεντρώσεις και πορείες πραγματοποίησαν σήμερα οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Δυτική Μακεδονία διατρανώνοντας ότι «το έγκλημα αυτό

να μη συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή».

Οι δράσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν σε Κοζάνη, Φλώρινα και Πτολεμαΐδα. Στη Κοζάνη η Τομεακή Οργάνωση Κοζάνης κάλεσε τη νεολαία και το λαό της πόλης σε μαχητική συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία της πόλης. Με τα συνθήματά τους έστειλαν τα μηνύματά τους σε όλη τη πόλη.

Τα πανό που υπήρχαν ανέφεραν χαρακτηριστικά «το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή» και «στο βωμό του κέρδους θυσία οι νεκροί, δεν είναι δυστυχήματα είναι επιλογή». Ομιλία πραγματοποίησε ο Νίκος Μενύχτας, Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Κοζάνης της ΚΝΕ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους της Κοζάνης με προορισμό τον παλιό σταθμό του ΟΣΕ, όπου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και γράφτηκε το σύνθημα «Δολοφόνοι».

Αντίστοιχη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και από τις Οργανώσεις Βάσης Πτολεμαΐδας στη κεντρική πλατεία της πόλης. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους της. Τέλος, και στη πόλη της Φλώρινας η Τομεακή Οργάνωση Φλώρινας της ΚΝΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη πλατεία Μόδη.

Από εκεί έστειλαν το μήνυμά τους ότι δεν θα ξεχάσουν το έγκλημα στα Τέμπη. Ομιλία πραγματοποίησε ο Λάζαρος Λούγκας, μέλος της ΕΟΕ του Τομεακού Συμβουλίου Φλώρινας της ΚΝΕ.

Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING