pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Τα μανταλάκια της σκευωρίας (του Βασίλη Μαρκόπουλου)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τώρα πώς θα ζήσουμε χωρίς σκευωρίες και φαντάσματα;

Μας έμειναν από όλη τη βαβούρα τόσων χρόνων:

τα μανταλάκια , τα αδιευκρίνιστα ποσά κάποιων , οι κουκουλοφόροι μάρτυρες που κρίθηκαν από τη δικαιοσύνη αξιόπιστοι , η θαρραλέα ερευνητική δημοσιογραφία που έφερε στο προσκήνιο το σκάνδαλο Νοβάρτις , η μπόχα του πολιτικού συστήματος που καλύπτει τις ανομίες του, όπως η γάτα τα περιττώματά της,η κατάσταση στην « ανεξάρτητη δικαιοσύνη » και προπάντων στα ανώτατα κλιμάκια , οι δηλώσεις κάποιων « γενναίων » πολιτικών ότι « θα τους φθάσω μέχρι τέλους ».

Τελικά τί συνέβη με την υπόθεση Νοβάρτις ; Με τη βούλα της δικαιοσύνης είναι σκάνδαλο , τέλος ο μύθος της σκευωρίας . Βρέθηκαν ένοχοι ; Τιμωρήθηκαν ; Αποζημιώθηκε το Ελληνικό Δημόσιο από την παράνομη δράση της ; Είδαμε την αγωγή που κατέθεσε το Ελληνικό Δημόσιο ( μέσω Πλεύρη ) εναντίον της και τί διεκδικεί ; Είμαστε βέβαιοι ότι παρόμοιο φαινόμενο δεν να επαναληφθεί μελλοντικά ; Μπορούμε οι ασφαλισμένοι να μένουμε ασφαλείς και ήσυχοι ;

Ζούμε στο πλήρες σκοτάδι. Η Αμερική να αποζημιώνεται με υπέρογκα ποσά για παρανομίες που έχουν διαπραχθεί στη Χώρα μας κι εμείς να διχογνωμούμε περί σκανδάλου και σκευωρίας!!! Η Υφήλιος θα γελάει με τις αστειότητες του Πολιτικού μας συστήματος , που αντί σύσσωμο να συνεργαστεί για τη διαλεύκανση του εγκλήματος , ένα μεγάλο μέρος του να προσπαθεί να το συγκαλύψει με νομικές σοφιστείες που η Ιστορία θα ντραπεί να τις γράψει.

   Τελικά γνωρίζουμε τί θέλουμε σαν κοινωνία ; Πιστεύω ως η κοινωνία ξέρει τι θέλει , όμως το Σύστημα ( Πολιτική και οικονομική εξουσία και Μαζικά μέσα ενημέρωσης ) μας παραπλανεί , συσκοτίζει την αλήθεια , κρύβει τις ενοχές του και μας ωθεί καθημερινά στο βαθύ σκοτάδι , να μη γνωρίζουμε τι είναι αλήθεια και τι ψέματα . Να αναλισκόμαστε μεταξύ μας σε στείρους και άγονους διαξιφισμούς , λές και η παράνομη συμπεριφορά της Νοβάρτις έβλαψε λιγότερο ή περισσότερο τους πολίτες είτε αυτοί αποκαλούνται συντηρητικοί είτε προοδευτικοί. Η χαρά του συστήματος να διαιρεί τους πολίτες στους μεν και τους δε . στους εμείς και στους άλλους !!!

   Αυτό που συμβαίνει με τους πολιτικούς και τα Ειδικά Δικαστήρια πρέπει να λάβει ένα τέλος. Ολοι οι πολίτες , είτε απλοί είτε πολιτικοί να δικάζονται από το φυσικό τους Δικαστή , δηλαδή τα Τακτικά Δικαστήρια. Δεν μπορεί το Ειδικό Δικαστήριο να καλείται να δικάσει υποθέσεις που έχουν έντονο το πολιτικό χρώμα , αφού τη δίωξη την αποφασίζει η Βουλή , δηλ. Πολιτικό όργανο με την εκάστοτε πλειοψηφία. Η Ιστορία των Ειδικών Δικαστηρίων απέδειξε ότι δεν εισφέρουν τίποτα το ουσιώδες , απλώς εκτίθεται η ίδια η Δικαιοσύνη που οφείλει να μένει μακριά από τους πολιτικούς ανταγωνισμούς και να διαφυλάσσει πρώτη αυτή ως κόρη οφθαλμού την ανεξαρτησία της.

Οι πολιτικές διαφορές δεν λύνονται με δικαστικές αποφάσεις , όπως και τα κοινωνικά προβλήματα δεν τα λύνει η Δικαιοσύνη , αλλά η Πολιτική.

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…