pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Τα ΜΑΤ εφορμούν στις διαδηλώσεις (του Θανάση Σκαμνάκη)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο εξευτελισμός του (τους) γίνεται ολοκληρωτικός. Όπως και η ύπαρξη του (τους). Δεν δολοφονούν μόνο στα τρένα, στους δρόμους,

στα συστήματα υγείας. Εξαπολύουν τους ΜΑΤανθρώπους, με τα χημικά και τα ρόπαλα κατά πάντων των διαμαρτυρομένων. Δεν σεβάστηκαν ούτε αυτές τις δύσκολες συνθήκες του πένθους και της δικαιολογημένης οργής.

Μεγάλες συγκεντρώσεις έγιναν σε όλη σχεδόν τη χώρα, με βασικό σύνθημα πως δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά έγκλημα, των ιδιωτικοποιήσεων, της κυβέρνησης, των ανευθυνοϋπεύθυνων κυβερνώντων, των μηχανισμών του κέρδους…

Πως απάντησαν οι κυβερνώντες;

Έστειλαν τα ΜΑΤ να τις διαλύσουν, χωρίς ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα. Με συγκροτημένο, οργανωμένο και από πριν αποφασισμένο τρόπο, επέπεσαν στις συγκεντρώσεις. Το έγκλημα των Τεμπών ολοκληρώνεται με την ομολογία, κατ’ αυτόν τον τρόπο, της ενοχής τους. Τα συγγνώμη του πρωθυπουργού δεν τα πιστεύει κανείς. Και το ξέρει. Δεν είναι μόνο η ευτέλεια που εκπέμπει. Τη πρώτη μέρα βγαίνει με ύφος επιτιμητικό να μας βάλει στη θέση μας γιατί επρόκειτο περί ανθρώπινου λάθους.

Σήμερα το πρωί ζητάει συγγνώμη και μας λέει πως θα αποδοθούν οι ευθύνες (και εν τω μεταξύ έβαλε στην επιτροπή τον άνθρωπος ο οποίος ενέχεται στο διαρκές έγκλημα των σιδηροδρόμων) – δηλαδή πως ό,τι έλεγε τρεις μέρες πριν ήταν ανυπόστατα και ανεύθυνα (προσοχή, είναι πρωθυπουργός χώρας). Και το μεσημέρι οργανώνει την επιδρομή της αστυνομίας σε όλη την Ελλάδα εναντίον εκείνων που διαδηλώνουν.

Ο υπουργός Μεταφορών μετά τα όσα σκανδαλώδη έπραξε (και συνεχώς βγαίνουν και άλλα εξωφρενικά στοιχεία εις βάρος του, έτσι που η ποινική δίωξη είναι αναπόφευκτη αν η δικαιοσύνη δεν ήταν αυτή που είναι) παραιτήθηκε.

Ο υπουργός της Αστυνομίας παραμένει στη θέση του να διατάσσει επιδρομές των ΜΑΤ. Ο πρωθυπουργός παραμένει στη θέση του νομίζοντας πως είναι ουδέτερος παρατηρητής.

Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος, ήταν έγκλημα. Οι δολοφόνοι βρίσκονται μπροστά μας.

Πρέπει να τους διώξει ο λαός. Είναι ζήτημα ύπαρξης. Αλλιώς θα μας ξεκληρίσουν.   

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…