pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Κοζάνης: Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Όλη η χώρα έχει συγκλονιστεί από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, που οι διαχρονικές ευθύνες κράτους – επιχειρηματικών ομίλων – ΕΕ

αναδύονται από παντού, όλοι πια γνωρίζουν τη συνενοχή όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν ή συγκυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΜΕΡΑ25 και λοιποί), που τα δάκρυα του λαού στέρεψαν και έγιναν οργή...

Ό,τι κι αν κάνουν ο λαός καταλαβαίνει ποιες κυβερνήσεις υπήρξαν διαδοχικά οι “σταθμάρχες” αυτής της πολιτικής, που θυσιάζει την ασφάλεια και τη ζωή επιβατών και εργαζομένων στο βωμό της μείωσης του κόστους και τελικά των κερδών του επενδυτή.

Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια των εργατικών σωματείων και των μαζικών φορέων σε όλη τη χώρα , των φοιτητικών συλλόγων, των γονέων και των μαθητών, για να μετατραπεί η θλίψη και η οργή για το έγκλημα σε αγώνα και φωνή, δείχνουν το δρόμο!

Αυτόν το δρόμο, που τον γνωρίζουμε καλά εμείς οι απόμαχοι της δουλειάς, θα ακολουθήσουμε και την Τετάρτη 8 Μάρτη, (Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας), στις 1 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)