pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σωκράτης Φάμελλος για το νόμο κατάργησης της μετεγκατάσταση Ακρινής από την Κυβέρνηση: "Αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο, σε αντίθεση με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ζητάμε την απόσυρση του"! (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Είναι απαράδεκτο η Κυβέρνηση να προσπαθεί να παρακάμψει αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για την Ακρινή".

"Το καλύτερο που έχει να κάνει η κυβέρνηση είναι να παραιτηθεί.

Ζητούμε την απόσυρση του νομοσχεδίου και τη διακοπή της συνεδρίασης".

VIDEO

Απόσπασμα από την τοποθέτηση. Τοποθέτηση Σωκράτη Φάμελλου, Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

επί της διαδικασίας στη Διαρκή Μόνιμη Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στην επί της Αρχής συζήτηση του Σχεδίου Νόμου "Μετονομασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων και διεύρυνση του αντικειμένου της με αρμοδιότητες επί των υπηρεσιών ύδατος και της διαχείρισης αστικών αποβλήτων, ενίσχυση της υδατικής πολιτικής - Εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας για τη χρήση και παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές μέσω της ενσωμάτωσης των οδηγιών ΕΕ 2018/2001 και 2019/944 - Ειδικότερες διατάξεις για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος"

www.kozani.tv 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)