pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Mήνυση σε Καραμανλή από πατέρα 26χρονου θύματος στα Τέμπη

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Ο κ. Ασλανίδης, πατέρας θύματος του δυστυχήματος μου έδωσε εντολή να καταθέσω μήνυση και ύστερα αγωγή στον Κώστα Καραμανλή, τον πρώην υπουργό Μεταφορών

, ο οποίος πριν το δυστύχημα είχε εγγυηθεί ότι οι σιδηροδρομικές μεταφορές είναι ασφαλείς για τον ελληνικό λαό. Επίσης θα καταθέσουμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου», ανέφερε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Θα κινηθούμε νομικά και θα αναζητήσουμε ποινικές ευθύνες γι΄ αυτό το φρικτό δυστύχημα είτε είναι πολιτικά πρόσωπα είτε είναι από τον ΟΣΕ ακόμη και από την ιταλική εταιρεία που έχει τη διαχείριση» προσέθεσε ο δικηγόρος, μιλώντας στο Mega.

Ο 26χρονος Δημήτρης Ασλανίδης, όπως είχε αναφέρει ο πατέρας του, είχε πάει στην Αθήνα για να ζητήσει σε γάμο την κοπέλα του, Καλλιόπη, και επέστρεφε σπίτι του με το τρένο, που συνέβη η τραγωδία.

«Έχουν αναγνωριστεί κάποια από τα θύματα, άλλα όμως περιμένουν την αναγνώριση μέσω πραγματογνώμονα, να διενεργηθεί το DNA, οπότε να έχουμε μία σίγουρη επιστημονική άποψη ότι όντως είναι τα παιδιά τους, τα άτομα αυτά που έχουν αναγνωριστεί ως θύματα», συμπλήρωσε, σημειώνοντας:

«Υπάρχουν αμφιβολίες από δικούς μου εντολείς, εάν και κατά πόσο η απόφαση αυτή της κυβέρνησης να μην ανοιχθούν τα φέρετρα και εάν τα μέλη που έχουν σταλεί στους συγγενείς, είναι όντως τα παιδιά τους. Η κ. ανακρίτρια έκανε το αίτημα κάποιων συγγενών δεκτό και αναμένεται η διάταξη. Επειδή δεν έχουν γίνει κηδείες για να διαπιστωθεί το DNA εάν είναι αυτά τα θύματα, είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων».

ΠΗΓΗ: thepressproject.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)