pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί στα χειρότερα τους (Γράφει ο Γιάννης Σιδέρης)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μη φτύνετε κάτω, υπάρχουν πολλοί από πάνω.

Θα συμφωνήσω με τη Γιάννα Σιδηροπούλου για την υποκριτική συγνώμη της Ε.Σ.Η.Ε.Α.

, αλλά και με το άρθρο του Χρήστου Τσιαρτσιανίδη «οι δημοσιογράφοι στα χειρότερα τους - ξευτίλα - αηδία ντροπή – εμετός – σκάστε επιτέλους» σε άρθρα τους στο KOZANI TV.

Όσο για την υποκριτική συγνώμη της Ε.Σ.Η.Ε.Α., θεωρώ τη συγνώμη ΜΙΣΟ ΧΕΣΙΜΟ, πόσο μάλιστα όταν είναι και προμελετημένη η συγνώμη τους.

Όπως και τα ωραία θεατρικά δάκρυα των πολιτικών και των δημοσιογράφων, τα οποία δεν συγκίνησαν και δεν έπεισαν ιδιαίτερα....

Τώρα για τους μεγαλογλύφτες δημοσιογράφους φίλε Χρήστο και Γιάννα που αναφέρεστε, όλοι τους είναι ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ, οι κύριοι υπεύθυνοι όλων των πολιτικών και οικονομικών εγκλημάτων στον κόσμο. Δυστυχώς συμβαίνει όμως το ίδιο και σε τοπικό επίπεδο δημοσιογράφων και πολιτικών.

Τα κυβερνητικά και οικονομικά εγκλήματα τα ονομάζουμε δυστυχήματα και αυτό ισχύει για όλες τις μεταπολεμικές κυβερνήσεις μέχρι και σήμερα.

Όπως έλεγε και ο Ζοζέ Σαραμάγκου (1922-2010) « Και μια και μπήκατε στο κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ » (Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1998).

Τέλος θερμή παράκληση προς τους συμπολίτες και συμπολίτισσες, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 08/03/2023

Φούρνος Κοζάνη

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)