pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ο Κώστας Πουτακίδης για την προσπάθεια της Κυβέρνησης να καταργήσει το νόμο της ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ακρινής: "Τον κύριο Σκρέκα δεν τον ενδιαφέρουν οι ζωές μας, όλα για αυτόν είναι θέμα κόστους" (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Πέρα από την αυταρχικότητα τους, στην Κυβέρνηση είναι και ψεύτες. Έρχονται μόνο για να επιβάλουν το σχέδιο τους. Είμαστε σε περιόδους όπου οι ζωές των ανθρώπων δεν μετράνε…

Τον κύριο Σκρέκα δεν τον ενδιαφέρουν οι ζωές μας, όλα για αυτόν είναι θέμα κόστους"... είπε στον Παναγιώτη Τσαρτσιανίδης και στο www.kozani.tv, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Περιβάλλοντος Ακρινής, Κώστας Πουτακίδης για την προσπάθεια της Κυβέρνησης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη να καταργήσει τον νόμο της ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ακρινής.

Δείτε το video 

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)