pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ποιοι έλειψαν τελικά από τη σημαντική γενική συνέλευση του Συλλόγου Περιβάλλοντος Ακρινής την Κυριακή 12 Μαρτίου ?

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Δεν ήταν τελικά λίγοι αυτοί που έλειψαν ή μάλλον έλαμψαν δια της απουσίας τους από τη γενική συνέλευση του Συλλόγου Περιβάλλοντος Ακρινής την Κυριακή 12 Μαρτίου στο πολύκεντρο του χωριού.

 

Έτσι λοιπόν εμείς στο www.kozani.tv δεν είδαμε κανένα βουλευτή της συμπολίτευσης, έκανε εντύπωση η απουσία των: Στάθη Κωνσταντινίδη, Παρασκευής Βρυζίδου, Μιχάλη Παπαδόπουλου, Γιώργου Αμανατίδη.

Δεν είδαμε επίσης την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευση και το Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά στην σημαντική συνέλευση δεν ήρθε ούτε ο α δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας.

Έλαμψαν όμως δια της απουσίας και τα media της περιοχής μας...

Γνωστές τηλεοράσεις, εφημερίδες, κρατικά ραδιόφωνα και ιστοσελίδες δεν είχαν ούτε "μονόστηλο" στα ακριβοθώρητα μέσα τους!

Αυτά προς το παρόν, τίποτα τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο... 

Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης - www.kozani.tv

 

Δείτε εδώ ολόκληρη τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Περιβάλλοντος:

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)