pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία - "Να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δυστύχημα των Τεμπών"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

Συναδέλφισσες –οι:

Η πανελλαδική απεργία έχει ως μοναδικό στόχο, να περάσει το μήνυμα ώστε να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δυστύχημα των Τεμπών.

- Δεν έχουμε το δικαίωμα να σιωπήσουμε.

- Επιτελούς πρέπει να γίνουν σύγχρονες και ασφαλείς οι μαζικές μεταφορές, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Όλοι μαζί στην 24ωρη πανελλαδική απεργία και στις συγκεντρώσεις των Εργατικών Κέντρων, για να τιμήσουμε τους 57 ανθρώπους που χάθηκαν στα Τέμπη και να μη θρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες ζωές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας