pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Συνελήφθη και τυπικά ο Τραμπ και δήλωσε αθώος

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το πρώτο επεισόδιο του «σίριαλ» με την δικαστική δίωξη σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, παίχτηκε την Τρίτη στο δικαστήριο του Μανχάταν της Νέας Υόρκης

, με την παράδοση, τη σύλληψη και την απαγγελία των κατηγοριών σε βάρος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Με τα τηλεοπτικά κανάλια να μεταδίδουν σε ζωντανή σύνδεση την άφιξή του στο δικαστήριο, ο Τραμπ, μέσα από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε έκανε την εξής ανάρτηση: «Κατευθύνομαι στο Κάτω Μανχάταν, στο Δικαστήριο. Μοιάζει τόσο σουρεαλιστικό – Ουάου, θα με συλλάβουν. Δεν το πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό στην Αμερική».

Ο 76χρονος Τραμπ εμφανίστηκε ανέκφραστος κατά την άφιξή του και χαιρέτισε τους υποστηρικτές του, που διαδήλωναν έξω από το δικαστικό μέγαρο, υψώνοντας τη γροθιά του.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ, προκειμένου να παραδοθεί. Εκεί του πήραν αποτυπώματα, αλλά δεν τον φωτογράφισαν, ούτε του πέρασαν χειροπέδες, σύμφωνα με ανάρτηση ρεπόρτερ της εφημερίδας New York Times στο Twitter.

Ακολούθως, μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου με τους δικηγόρους του, και ενώπιον του δικαστή Χουάν Μέρτσαν, άκουσε να του απαγγέλλονται οι 34 κατηγορίες περί παραποίησης επαγγελματικών εγγράφων. Σύμφωνα με το NBC News, μεταξύ των κατηγοριών υπάρχει και αυτή της «συνωμοσίας».

Ο Τραμπ δήλωσε αθώος και για τις 34 κατηγορίες, ενώ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης του. Κατά την αποχώρησή του αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κάνει δηλώσεις από την έπαυλή του στο Μαρ α Λάγκο στη Φλόριντα.

(Πηγή: BBC, CNN, NBC)

Δημοφιλή Νέα

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία I kozani.tv
ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας: Εκτεταμένες οι ζημιές σε κερασιές και μηλιές στη Δυτική Μακεδονία εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Σε συνάντηση με τον ΕΛΓΑ Κοζάνης οι αγρότες
στη Μαριάννα μου

στη Μαριάννα μου


Θαυμάζουμε πολλές φορές ανθρώπους για την επίδειξη μα…

Ο ζωγράφος Κώστας Ντιός μιλά στο kozani.tv για την έλλειψη εκθεσιακού χώρου τέχνης στην Κοζάνη:
Συνεχίζεται έως 25 Μαΐου η ατομική έκθεση του Κώστα Ντιού στη γκαλερί
Αχ κύριε υπουργέ, κύριε βουλευτά, κύριε περιφερειάρχα, κύριοι δήμαρχοι, δείξτε λίγη ευσπλαχνία για τους φτωχούς αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας… (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)