pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

«OUT OF LINES» by top-sport.gr | Χρήστος Τσαρτσιανίδης και Γιάννης Τοπαλίδης, σχολιάζουν το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Εορδαϊκό Πτολεμαΐδας και Μακεδονικό Σιάτιστας (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Εορδαϊκό Πτολεμαΐδας και Μακεδονικό Σιάτιστας για την 23η αγωνιστική του Α' Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης

αποτελεί πλέον παρελθόν, με την ομάδα της Πτολεμαΐδας να είναι η μεγάλη νικήτρια με σκορ 2-0.

Χρήστος Τσαρτσιανίδης και Γιάννης Τοπαλίδης, αφού βρέθηκαν στο Γήπεδο της Πτολεμαΐδας «Αιμίλιος Θεοφανίδης» και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση, σχολιάζουν το παιχνίδι, στην 8η εκπομπή του «OUT OF LINES» by top-sport.gr.

Στο ξεκίνημα, ο Γιάννης «τρολάρει» τον Χρήστο, αφού πριν από καιρό είχαμε κάνει πρόβλεψη για τον πρωταθλητή, με τον πρώτο να δίνει τον Εορδαϊκό και τον δεύτερο την Σιάτιστα. Νικητής όπως όλα φαίνονται θα βγει ο Γιάννης!

Μεταξύ άλλων, λέμε την γνώμη μας για τα δύο γκολ του Εορδαϊκού, για την μεγάλη παρουσία του φίλαθλου κόσμο, για το πώς αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες, για τους πανηγυρισμούς στο τέλος, ενώ δίνουμε και… MVP!

Επιπλέον, κατά την διάρκεια θα δείτε τόσο τα γκολ των Μπαλίτσα και Χαραλαμπίδη, όσο και τις δηλώσεις στο τέλος του ντέρμπι.

Δείτε την εκπομπή του «OUT OF LINES» by top-sport.gr:

(Εάν επιθυμείτε, κάντε subscribe στο κανάλι του top-sport.gr στο YouTube και πατήστε λαικ στο βίντεο! Σας ευχαριστούμε!)

www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)